Mit gondolnak a németek ma Hitlerről?
a háború is hitler hibája nem? de!
amikor hatalomra került már csak azt fejezte be amit elődei elkezdtek, csak háborút akart meg ária földet, és mivel a magyarok 90% nem árija német ezért nekünk nem lenne most jó
mert ugye hitler is angyal volt?! kiiktatta politikai ellenfeleit felgyujtotta a parlamentet rákente a kommunistákra hoszzúkések éjszakája , sörpuccs...
szerintem 2009-12-22 23:14-nek, vagyis nekem.
Én egy szóval sem mondtam, hogy jó volt a 2. vh. Semmilyen háború nem jó. Azt írtam, hogy A HÁBORÚ ELŐTT erős német gazdaságot csináltak. Mi ezen olyan elfogadhatatlan? Egyébként szerintem te se éltél meg ilyeneket, csak teszed a nagy hőst, hátha megsajnálnak. Vagy most is a fogprotkódat igazgatod? :)
A "netnáci f*szkalap".
Való igaz, nem éltem át ilyeneket(bár átélhettem volna, mert honnan tudnád ki vagyok) de én legalább nem nagyzolok itt a virtuális viágban,hogy jajj Hitler milyen jó dolog volt, meg nélküle ez lenne meg az...aztán meg való életben gyáva kocka p*cs vagy.
Meg engem ezért miért sajnálnának? :D komolyan nem értem...
Egyetértek a "netnáci fvszkalappal".
Javította a gazdaság erősségét a háború előtt és szerintem egy kitartó ember volt. Életében csak egyszer adta föl...de akkor végleg. Én tisztelem őt...
"Én tisztelem őt..."
Gratulálok neked. Biztos egy nagyszerű ember lehetsz. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!