Nem kéne Oroszországnak belépni az EU-ba, ahelyett, hogy harcol vele?
Sokkal nagyobb üzleti befolyásra tehetne szert az EU-n belül, mint kívül, ráadásul meg lehetne normálisan állapodni a gázárakról, és nem kéne folyton összeveszni sem. Az EU-n belülre kerülne az orosz nyersanyagkészlet is.
Cserébe az európai országok kiléphetnének a NATO-ból, és közös EU hadsereget alaphíthanánk, ami nem Amerika érdekeit szolgálja.
Persze ezt Amerika nyilván nem akarja, mert az új hatalom akár erősebb is lehetne nála. Ti mit gondoltok?
"Szerintem meg inkább az EU-gyűlölők a dilettánsak."
Ebben a mondatban a kulcsszó a szerinted.
Hát szuper jól járna. Lenne melegfelvonulás végre Moszkvában, Daniel Cohn Bendit porig alázná Putyint Brüsszelben, meghatároznák az uborka görbületét, a vodka adótartamát stb.
Az oroszok sem hülyék. Földjükben ott van a periódusos rendszer összes eleme, vannak vagy 140 millióan, a Föld legnagyobb országa, katonai nagyhatalom, most már pénzzel sem állnak rosszul, mi a fenének lépne bele ebbe a gittegyletbe?
"Honnan veszed, hogy Oroszország támogatja a Jobbikot? A Jobbik támogatja Oroszországot, de fordítva még nem hallottam."
Elég jól látható.
Krímbe is Jobbikos képviselőt hívtak meg, amikor elcsatolták, az Európai Tanácsban is mindig pozitívan vélekedik az orosz küldött a Jobbikról.
"Na, meg az EU fő ideológiája ez a multikultis, liberális, homoszexuális, genderista micsoda.Oroszországban meg utálják az ilyesmiket."
Az a helyzet, hogy Oroszországról már több pozitívumot nem is lehetne mondani.
"Szerintem meg inkább az EU-gyűlölők a dilettánsak."
Ebben a mondatban a kulcsszó a szerinted."
Én szerintem is és sok más ember szerint is, akik egy kicsit is távolabbra látnak mind az eu-t támogatják.
Egyébként igen ahogy a szokták mondogatni értelmes jobbikos honfitársaink h mszp-t a zsidók úgy a jobbikot az oroszok finanszírozzák, tehát lehet rájuk az orosz bérenc jelzőt használni.
Oroszország pedig nem tudna mit kezdeni a NATO ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!