Gondolta volna valaki, hogy az orosz parlament belülről ilyen "egyszerű"?
Figyelt kérdés
Egyszerű, letisztult,modern.Persze, ez nem feltétlenül rossz.
Megmondom őszintén, hogy én valami "birodalmi" jellegűre számítottam.A legtöbb régi orosz építmény ugyanis hatalmas, fényűző, tele márvánnyal, arannyal.Elég csak Moszkvára nézni.
2014. ápr. 15. 13:47
1/3 anonim válasza:
Nem most láttam először az orosz parlamentet belülről, ezért nem lepett meg különösebb módon.
2/3 anonim válasza:
Már a kiépítése se demokráciát sugall. Mindenki egy embert néz, hallgat, nem pedig egymással vitáznak, mint a többi parlamentben.
3/3 anonim válasza:
Magyar parlament a leggyönyörűbb, legfeljebb a személyek akik ott vannak, ott lehet kifogás. Ha másik bolygón néznék, inkább magyarok néznének ki szuperhatalomnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!