Most a Krím félsziget kihez tartozik?
Oroszországé már hivatalosan.
Oroszország követelése csak?
A kifejezések pontossága ebben az esetben fontos.
A Krím akarta a csatlakozást, elfogadta, Oroszország befogadta, lezajlott a jogi eljárás, így most már a része.
Az, hogy a nemzetközi közösség elfogadja-e nem lényegtelen, de attól még a Krím Oroszország része lett.
A nemzetközi közösség torkán amúgy, a jelek szerint, félig-meddig már sikerült lenyomni, ha figyeljük a reakciókat. Mert ha igazán szankcionálni akarnának, nem ezeket tennék.
És különben sem más államok mondhatják meg, hogy Oroszország része-e.
Ukrajna beleszólhat, természetesen, hisz ő is szereplő, de a terület nem Ukrajna mellett döntött.
Lehet bírálni, nem kell neki örülni. (Speciel nekem tök mindegy), viszont nem ez számít.
"A kifejezések pontossága ebben az esetben fontos. "
Ugyanerre a szövegre már válaszoltam egy másik kérdésnél.
Igen, ez a pontos kifejezés, mert a területmódosítás "hivatalos" feltételeinek nem felelt meg. Még nem.
Ez teljesen független attól, hogy ki szereti vagy nem szereti Oroszországot.
Én is válaszoltam neked a másik kérdésnél, próbáltam elmagyarázni.
Úgy látszik itt harcosan, hivatásszerűen kardoskodsz Oroszország ellen. Hány kérdésnél nyomod még el ugyanezt?
Reagáltam ott is, és kettőnk közül nem én írom a kérdés megfogalmazásától függetlenül mindig ugyanazt, ctrl+c crtl+v-vel.
Továbbá először azt mondod, Te nem vagy elfogult, majd azt én az vagyok, végül pedig azt, hogy a témában nem lehet elfogulatlannak lenni.... baj, ha összezavarodtam? :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__5..
Itt folytatjuk a vitát részletesebben, ha esetleg valakit érdekel...
Próbálom megértetni vele, de nem sok esély van rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!