Az tényleg igaz, hogy Franciaországban a trianoni palotába nem engednek be magyarok?
Állítólag abban a palotában kivan állítva maga a trianoni békeszerződés, magyar turisták és odalátogatók viszont mindig leköpködték.
Emiatt magyarokat nem engednek be oda.
Ezt régebben hallottam, nem tudom, hogy igaz-e vagy igaz volt-e.
Évente kb. ötmillió turista keresi fel a Château de Versailles-t, így a Trianont is. Gondolod, hogy van arra emberük, hogy egyenként igazoltassák őket???
Ez a képtelenség csak valami lázas, irredenta agyban születhetett meg! A mai franciák nem is értenék, hogy mit akarnak egyesek ezzel a "köpködéssel", és kisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy a magyarokat figyeljék.
Ha valakit rajtakapnak, hogy rongálja a kiállított tárgyakat vagy egyáb oda nem illő magatartással hívja fel magára a figyelmet, azt természetesen kivezetik. Ha a rongálás nagyobb mérvű vagy provokatív, az ügyeletes rendőrt is odahívhatják, de hogy az illető magyar vagy hottentotta, azt magasról leszarják...
Egy időben vezettem magyar látogatókat a Versailles-i kastélyban, de egyszer sem fordult elő ilyen barbárság.
Arról nem is beszélve, hogy a "KIs-Trianon" nincs is mindig nyitva a turisták számára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!