Miért ragaszkodik az Ukrán kormámyzó az Oroszok-hoz?
Mert onnan kapnak lóvét.
Az EU csak követel, de nem ad lóvét, nekünk is csak szükséges púp az EU.
Szükséges PÚP az EU? Ami az országban zajló bárminemű fejlesztések 95%át fedezi egy évtizede, cserébe nem vár semmit, csak racionális felhasználást?
Az ukrán vezetés azért ragaszkodik az oroszokhoz, mert ők hozzák a mutyit és a kenőpénzt. Orbán is azért bújik az oroszok seggébe, mert tetszik neki az átláthatatlan, korrupt, megfélemlítésen alapuló rendszer. Bár az EUs pénzért ő is pincsivé válik, irtózik az átlátható, fair rendszertől amit a nyugat képvisel.
"Mert onnan kapnak lóvét.
Az EU csak követel, de nem ad lóvét, nekünk is csak szükséges púp az EU."
Erre csak annyit tudok mondani, hogy nem vagy tisztában a számokkal.
Mikor volt a demokráciában átlátható korrekt pénzügy, igazságos elosztás, korrupciómentes kormányzás???
Ha lesz szóljatok nekem is.
Tényleg kapunk az eu-tól pénzt.
Mit is kaptunk cserébe???
Leépített ipart, magas munkanélküliséget, alacsony életszínvonalat, ellenlépéseket abban a pillanatban ha bármilyen nekik nem tetsző döntést merünk hozni, magas kamatú hiteleket, agyonkezelt külföldi élelmiszereket, génmódosított kukoricát, libatömés és paprika mizériát, stb.
Vagy csak én nézek tv-t?
A másik sem jobb nem azt mondtam, de nem kell az eu-tól hanyatt esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!