Miért nem lehet kiutasítani (kitoloncolni) a problémás bevándorlókat Nyugat-Európából?
"Nyugaton ugye vannak gondok a harmadik világból érkező bevándorlókkal"
Én azt tapasztalom napi szinten hogy a kelet európai bevándorlókkal vannak inkább problémák.
Mert a libbantagyúak nem engedik.
Majd ha normális vezetése lesz az EU-nak, akkor kirakják őket és vihetik magukkal a liberális híveiket is, hogy nagy, boldog családként élhessenek Afrika szavannás pusztáin és együtt fogócskázzanak az oroszlánokkal.
De addig sajnos marad ez a helyzet...
Amúgy nem csak Nyugat-Európában van hézag, már kezd begyűrűzni hozzánk is a téboly, sorra alapítják a menekültszállásokat az országban.
Még szerencse, hogy nemzeti kormányunk van, aminek a magyarok az elsők...
3-as vagyok.
Nekem a harmadik vilägbol erkezökkel semmi bajom. Sokkal kulturältabban tudnak viselkedni, mint pl lengyelek vagy a litvänok. Mindenfajta szomszedhoz volt mär szerencsem. A lengyelek, litvänok reszegen orditoztak hajnalig, ellenben a törökkel, arabbal vagy esetleg indiaival.Ök sokkal nyugodtabbak voltak.Egy hangjukat sem lehetett hallani.
Ja es egy helyi munkahelyre azert nem vettek fel(gyärba), mert nem beszelek lengyelül. Ilyet meg lehet csinälni Nemetorszägban.pfff
ma 20:51
Ez nagy tévedés... eddig nem pontoztam még senkit, úgyhogy nem én pontoztalak le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!