Hogyha Ceaușescu (csaucseszku) akkor "isten" volt, akkor hogy sikerült bíróság elé vinni?
Figyelt kérdés
Övé volt egész Románia, és ilyenkor azt hinné az ember, hogy a bíróságot is uralja... Tudom, hogy nagyon sokat ártott a román népnek, de ez az egy dolog még érdekelne.. amúgy meg szerintem megérdemelte amit kapott.2014. jan. 8. 16:26
11/18 anonim válasza:
Volt rendszerváltás a nagy lóphasszt, azt.
12/18 anonim válasza:
A román forradalom egy puccs volt, a helyettesei távolították el a hatalomból, és azért vitték bíróság elé, és végezték ki k***agyorsan, hogy ne beszéljen.
13/18 A kérdező kommentje:
ezt úgy értsem, hogy te Caeusescu mellett állsz? Mert én ezt így érzem a válaszodból.. De persze ha tévednék, akkor bocsánat.
2014. jan. 10. 22:07
14/18 anonim válasza:
Nagyon tévesz.Utálom a komcsikat, az ő pofáját pedig különösen, csak azzal nem értek egyet, hogy a '89-es események teljes rendszerváltozást jelentenének.
Magyarként Ceausescu pártján állni? :D Le kéne lőni az olyanokat is.
15/18 A kérdező kommentje:
Pedig volt olyan, aki visszasírta Ceausescu-t. Sőt! YouTube-on fent van egy videó, amiben a diktátor gyerekeinek a dadája beszél. Ő azt mondja, hogy amikor kivégezték, akkor meg is siratta őket.
Meg olyat is hallottam, hogy a következő román államfő (vagy mittoménmi)még rosszabb volt, mint Ceausescu. Bár nem tudom, hogy mennyire igaz..
2014. jan. 11. 07:46
16/18 anonim válasza:
Hát balfhasz kommancsok mindenütt vannak, az erdélyi magyarság körében is...Nem is gondolnátok, milyen sok.Annyi a véleményem, hogy az ilyen Ceausescu-párti magyarok szívjanak ki egy ékszerteknőst.
17/18 A kérdező kommentje:
Tudjátok azért egy kicsit szánni való szerintem, hogy pont Karácsonykor végezték ki őket. És még csak a hó sem esett xD A Jézuskától golyót kaptak xDD
2014. jan. 13. 17:28
18/18 anonim válasza:
A 89-es román forradalom nagyrészt külső erők hatására robbant ki, Romániában sokkal többen voltak az utolsó percig is Ceausescu mellet, mint ahányan ellene. Románia egyik legnagyobb vezetője volt és mind a mai napig az, közel 25 év után újra istenként tisztelik Romániában, ennyi idő kellet ahhoz hogy megértsék az emberek hogy ő mit is akart kezdeni az országgal. Néhány év leforgása alatt törlesztette Románia teljes tartozását, bukásakor az országnak nem volt államadóssága. Szüleim a secu tagjai voltak, 10 éves voltam mikor kirobbant a forradalom, de máig előttem van Nicolae arca mikor utoljára láttam élve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!