Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A szélsőjobboldali pártok...

A szélsőjobboldali pártok miért szeretik keletet? Mi az oka?

Figyelt kérdés

Épp az imént olvastam, arról a híres Jörg Haiderről, osztrák szélsőjobboldali politikus volt.

Ez a politikus állami szinten totál iszlámellenes , multikulturalizmus ellenes volt.

De, csak állami szinten, nemzetközi szinten ugyanis pont iszlámbarát, keletpárti volt.Szerette a perzsákat, Szaddám Huszeint meg az oroszokkal is seftelt.

Nálunk a Jobbik is hasonló, szereti az oroszokat, perzsákat.

De, Görögországban például az Arany Hajnal is orosz párti.

Idézem:"Görögország potenciálisan hozzáférést nyújthat Oroszország számára a meleg tengerekhez, cserébe Oroszország pedig biztosíthatná Görögország nemzetbiztonságát"

De miért pont az oroszok meg a perzsák?

Mert keleten nincs jelen a zsidó vagy miért?

2013. dec. 30. 11:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
igazad van bocsánat, figyelmetlen voltam és lekorlátoztam a válaszom a magyar helyzetre. dde attól még igaz amit írtam, legalábbis szerintem.
2013. dec. 30. 12:18
 12/16 anonim ***** válasza:
45%
Felesleges értelmet vagy logikát keresni agybeteg debilek gondolataiban.Azt se tudják merre vannak arccal előre.
2013. dec. 30. 12:28
 13/16 anonim ***** válasza:

A lényeg pedig hogy soahsem szerettem a szélsőjobb kifejezést, mert az sugallja hogy valamilyen módon "extrém".

Pedig például MO-n a Jobbik eygáltalán nem csinál extrém inkább logikus dolgokat. Nemzeti érdek, erős nemzetállam. Ez a cél. Európa csak úgy lehet erős, ha válztozatos, jellegzetes, hagyományokkal és tradíciókkal rendelkező nemzetállamok alkotják. Így szép a teremtés mert mert így sokszínű és diverz. Na ez az amit a cionisták az Eu-val meg akarnak akadályozni, és egy jellegtelen, agymosott Európát létrehozni.

2013. dec. 30. 12:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Pontosan jól mondja 12:32. Gyakorlatilag ez lenne a liberalizmus. Hogy elfogadjuk egymás kultúráját vallását. Nem az hogy egyesítve eltörlünk minden határt meg egyéniséget. Ennél nagyobb fasizmust elképzelni sem lehet. Gyakorlatilag homogén embereket akarnak. Minden egyéniségtől megfosztva. A liberalizmus az lenne hogy tisztelem az iniait tisztelem ezt azt stb. és ezért hagyom hogy saját szokásait saját törvényeit úgy használja ahogy szokása. Viszont ezek minden kultúrát hagyományt el akarnak törölni. Minden szokást minden egyéniséget. Hogy lehet egyrészt felszólalni a melegek ellen és felszólalni a nemzetek ellen. Az elfogadásnak el kéne fogadni hogy valaki keresztény de egyre csak azt hallom hogy az mekkora egy marhaság.
2013. dec. 30. 12:49
 15/16 anonim ***** válasza:

*melegek mellett nemzetek vallások ellen

Szóval el kéne fogadni hogy egyeseknek ez az országa és ez a szokása és ha valaki odamegy tartsa tiszteletben

pl én indiában nem kérnék sült marhát ebédre mert mindenki kiakadna

2013. dec. 30. 12:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Mindent szeretnek amit a nyugat nem, szembe kophetnek maguk amikor kommunksta orszagoknak nyalnak, majd hazajonnek, es a parlamentben kommunistaznak. Az iszlam sem mas nekik mint valami, aminek mas a velemenye a nyugatrol, az osszel itt volt a Vona Isztambulban es pont az egyetememen tartott eloadast, gondoltam mar csak meghallgatom, hat nem volt semmi mas mint parasztvakitas, olyan nacionalista torok fiatalkonak beszelt a szekely autonomia fontossagarol, akik artatlan kurd emberekt kepesek akar az utcan is megvernincsupan szarmazasuk miatt (felre ertes ne essek ez itt nagyon szelsoseges, es ezt a tarsasagot -szurke farkasok- a tobbseg nagyon megveti), meg az o kezjelukkel pozol. Nezd meg az eszmet ami mogotte van, olvasszunk mindent egybe ami polgarpukkaszto, es meg ok nevezik magukat kereszteny partnak....
2014. jan. 3. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!