A szélsőjobboldali pártok miért szeretik keletet? Mi az oka?
Épp az imént olvastam, arról a híres Jörg Haiderről, osztrák szélsőjobboldali politikus volt.
Ez a politikus állami szinten totál iszlámellenes , multikulturalizmus ellenes volt.
De, csak állami szinten, nemzetközi szinten ugyanis pont iszlámbarát, keletpárti volt.Szerette a perzsákat, Szaddám Huszeint meg az oroszokkal is seftelt.
Nálunk a Jobbik is hasonló, szereti az oroszokat, perzsákat.
De, Görögországban például az Arany Hajnal is orosz párti.
Idézem:"Görögország potenciálisan hozzáférést nyújthat Oroszország számára a meleg tengerekhez, cserébe Oroszország pedig biztosíthatná Görögország nemzetbiztonságát"
De miért pont az oroszok meg a perzsák?
Mert keleten nincs jelen a zsidó vagy miért?
A lényeg pedig hogy soahsem szerettem a szélsőjobb kifejezést, mert az sugallja hogy valamilyen módon "extrém".
Pedig például MO-n a Jobbik eygáltalán nem csinál extrém inkább logikus dolgokat. Nemzeti érdek, erős nemzetállam. Ez a cél. Európa csak úgy lehet erős, ha válztozatos, jellegzetes, hagyományokkal és tradíciókkal rendelkező nemzetállamok alkotják. Így szép a teremtés mert mert így sokszínű és diverz. Na ez az amit a cionisták az Eu-val meg akarnak akadályozni, és egy jellegtelen, agymosott Európát létrehozni.
*melegek mellett nemzetek vallások ellen
Szóval el kéne fogadni hogy egyeseknek ez az országa és ez a szokása és ha valaki odamegy tartsa tiszteletben
pl én indiában nem kérnék sült marhát ebédre mert mindenki kiakadna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!