Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izraelben mennyire erős az...

Izraelben mennyire erős az antihungarizmus és az antigermánizmus?

Figyelt kérdés

2013. dec. 20. 20:01
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
2013. dec. 22. 12:34
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

475-os szeretnelek emlekeztetni, hogy a kerdes:

"Izraelben mennyire erős az antihungarizmus és az antigermánizmus?"

Es ehhez a te megszolalasaidnak SEMMI KOZE.

Egyszeruen gyulolkodsz.

2013. dec. 22. 16:52
 23/32 anonim ***** válasza:
0%
Egyszerű tényeket írok le. Tudod az ég kék a fű zöld és nem minden zsidó akar mindenbe beleszólni csak a cionisták.
2013. dec. 22. 17:40
 24/32 anonim ***** válasza:
27%

19-es!

egyenlore TE ill TI ugattok bele abba-(milyen jogon ugy megis???)-ami itt tortyenik nalunk ERETS ISRAEL-ben!!

a kerdest -(itt)-is egy magyeri tette fol!!

nem mi foglalkozunk veletek hujekkel,hanem ti velunk minduntalan!!

2013. dec. 23. 11:01
 25/32 anonim ***** válasza:
78%

A kérdező azért tette fel a kérdését feltehetőleg, mert

ez a new yorki zsidó ujság a magyarországi antiszemitizmussal foglalkozik :

[link]

Azt, hgy a zsidók mennyire gyűlölik a magyarokat és a németeket, hosszasan kellene vizsgálni és ezek után kapnánk csak választ a kérdező által feltett kérdésre.

2013. dec. 26. 19:06
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

"Azt, hgy a zsidók mennyire gyűlölik a magyarokat és a németeket, hosszasan kellene vizsgálni és ezek után kapnánk csak választ a kérdező által feltett kérdésre."

Tevedsz. Pld azt, hogy a magyarok mennyire gyulolik PONT a venezuelaiakat nem szukseges nagyon vizsgalni, hisz SEJTJUK, hogy nem gyulolik. Annyira szeretik vagy gyulolik oket, mint amennyire a magyarok ALTALABAN szeretok vagy gyulolkodok.

Ugyanigy, Izraelben sem szukseges a vizsgalat, a magyarok egyszeruen nem tema Izraelben.

A nemetek, az mas eset.

2013. dec. 26. 20:21
 27/32 anonim ***** válasza:

26-os!

a nemetek se!!!

2013. dec. 27. 00:51
 28/32 mayan125 válasza:
Kedves Asher Alexander. Nem értem, akkor mégis hogyan találtál erre az aprócska, jelentéktelen, magyar oldalra is, ha annyira letojja mindneki Izraelben, hogy mi van Magyarországon? Kicsit ironikus. Persze most a te esetedről, és nem általánosságban beszélek, csak arra kívántam rávilágítani, hogy saját magad kijelentését cáfolod ezzel. Egyébként nyílván, aki kötődik az országhoz, mert családja van itt mondjuk, érdekelni vagy esetleg még érinteni is fogja, hogy mi megy itt. Rengeteg izraeli diák is van itt, akik sajnos érzékelik sokszor a levegőben érezhetően ott lévő antiszemita megnyílvánulásokat. De ez már valószínűleg egy örök kérdés marad. Nyílván, ha valakit sok bántalom él, illetve egy népet kollektívan, az ilyesmire sokkal érzékenyebb lesz. Szóval ha van is ellenérzés a magyarok felé, ilyen értelemben nem alaptalan. Szerintem egyik oldal sem tesz jót azzal, ha gyűlölködik. De - szélsőségektől eltekintve - olyat még nem láttam, hogy ha egy izraeli ember tudomást szerez valaki magyarságáról, támadva viselkedne vele. Az ellenkezőjét már sajnos igen. A kérdés másik feléről nem tudok nyilatkozni.
2013. dec. 28. 18:36
 29/32 anonim ***** válasza:

mayan125!

olyan helyen dolgozok be onkentesen ahol figyelunk MINDEN antiszemita hangu megnyilvanulast vilagszerte!!

-igy termeszetesen itt is!!

mindent feljegyzunk,megorokitunk, hogy alkalom adtan.....

2013. dec. 29. 02:21
 30/32 anonim ***** válasza:
50%

-"izraeli ember tudomast szerez a magyarsagarol...."-

hujeseg ugy ahogy van!!

en ott eltem 1944 majusaig!!

a magyarok uldozttek el onnet csaldostol!!

nekem ne jojjon itt egyik troger se ki magyare ki nem!!majd pont maga donti el mi!!?

nyilas tempo?ismerjuk jol..............!!

2013. dec. 29. 02:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!