Oroszországnak mi kifogása van az EU-val kapcsolatban? Az oroszok nem akarnak csatlakozni az EU-hoz?
"Csak az a baj, hogy ha mindenkit kirekesztenek, akkor a végén ők lesznek kisebbségben."
ezt a mondatot te átgondoltad?
Szerintem 507.066.354 nagyobb mint 143.500.000.
Nem vagyok matematikus, de én még így tanultam matematikából.
Akinek az EU csak b*zi-jogokat és dirigálást jelent, azt igazán sajnálom a korlátolt gondolkozása miatt. De nem is ez volt a kérdés, hogy ki mit gondol az EU-ról! Ha erre lennék kíváncsi, azt kérdeztem volna meg.
"Akinek az EU csak b*zi-jogokat és dirigálást jelent,..."
Ezzel remekül összefoglaltad, miért nem csatlakozik Oroszország az EU-hoz, mivel az EU pont ezeket jelenti.
Az EU egy birodalom, amelyet nem választott vezetők irányítanak és ezek a vezetők csak bábfigurák.
Ezt látják az oroszok, akiknek elég volt a Szovjetunió, még egy ilyen unióba nem akarnak belépni.
Az EU már majdnem olyan mint amilyen a Szovjetunió volt, de egyelőre még GULÁG nélkül.
Te, kérdező, még soha sem hasonlítottad össze pontról pontra a két uniót ? Feltételezem, olvastad az Orwell 1984-et ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!