Hogy-hogy ilyen csend van erről a hírről?
Tegnap hallottam valamely rádió reggeli híradásában hogy Francia országban felszámoltak egy 800 fős cigány telepet.
Néhány család kapott csak házat-lakást,a többit szélnek engedték,mehet ki merre lát. Először is hogy-hogy cigány? Ott nem roma van? vagy csak ilyenkor cigány? Se a tv-ben(párt állástól függetlenül) nem láttam híreket erről. Hol vannak most a Eu jogvédői? Vagy csak nálunk lehet ajvékolni a valós és valótlan cigány problémákkal?
Nem kell csodálkozni.
Ha ezt leadnák itthon a híradóban, akkor menne a felháborodás és a lázongás a magyaroknál.
Izé, mert talán két hónapos a hír és minden cirkusz három napig tart a médiában, bármiről is legyen szó. Kivéve persze a gazdasági cécó, egyrészt permanens a dolog, másrészt egy félmondat (egy belső linkkel megtámogatva) erejéig mindig minden körülmények között vissza lehet utalni rá.
Maga a hír:
Köszi a linket!! Érdekes hogy csak most lett hír a rádióban,vagy ha ilyen rég történt akkor miért ismétlik?
Viszont ahogy olvastam feltűnt hogy itt már erősen romáznak,meg hogy a legnagyobb rendben történt a dózerolás.
Gondolom volt ott "néhány" állig felfegyverezett dózer kezelő is:))
"Először is hogy-hogy cigány? Ott nem roma van? "
Hogy érted, hogy roma? A roma embert jelent. Nincs olyan nép, népcsoport, rassz, faj, vagy emberközösség hogy roma. Kizárólag cigány van, és szerintem te is rájuk gondolsz csak nyelvtanilag helytelenül sikerült megfogalmaznod. Ráadásul a biológia ismereteid is degradálnak a nullához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!