Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Magyarország miért van jóba a...

Magyarország miért van jóba a lengyelekel?

Figyelt kérdés

2013. nov. 13. 21:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

"Jártál kint Lengyelországban,ismersz lengyeleket?"

Te dolgoztál már külföldön lengyelek között?

Elárulom, a szlovák vagy a szerv sokkal nagyobb cimbi, mint a klikkes lengyelek, akik ahol tudnak ott szúrnak ki veled. Ellentétben a litvánokkal vagy a lettekkel.

2013. nov. 13. 21:56
 12/24 anonim ***** válasza:
* szerv = szerb
2013. nov. 13. 21:57
 13/24 anonim ***** válasza:
30%
Jártam már lengyelországban is és dolgoztam is köztük nem keveset. A normálisabbja csak lenéz bennünke de az általánosabb hogy gyűlölnek. Mondjuk ez nem egy akkora cucc a magyarokat mindenhol gyűlölik.
2013. nov. 13. 21:59
 14/24 anonim ***** válasza:

"Ez jó. Tehát a horvátokkal azért nem olyan jó a viszony, amiért a lengyelekkel igen. Értem. "

A horvátokkal mégis milyen viszonyunk volt?

A függetlenségi harcokban nem támogattak.

Oda nem is nagyon települtek le magyarok így nem is alakulhatott ki szorosabb kapcsolat.

"Elárulom, a szlovák vagy a szerv sokkal nagyobb cimbi, mint a klikkes lengyelek, akik ahol tudnak ott szúrnak ki veled. "

Én pedig pont a külföldi magyarokkal kapcsolatban hallottam ezt hogy a saját fajtáját b*ssza át.

"Mondjuk ez nem egy akkora cucc a magyarokat mindenhol gyűlölik."

Mindenhol? Persze.... Mondjuk sokan felelősek érte,hogy gyűlölik őket.

Amilyen az Adj Isten,olyan a fogadj Isten.

Akinek nem inge.....

2013. nov. 13. 22:09
 15/24 anonim ***** válasza:

"Amilyen az Adj Isten,olyan a fogadj Isten.

Akinek nem inge....."

Sajnos nem ez a jellemző. Valóban nem ok nélkül rühellik a magyarokat csak az a baj hogy az ilyenek miatt a normálisaknak is komoly előítéletekkel kell megkűzdenie.

2013. nov. 13. 22:14
 16/24 anonim ***** válasza:
Horvátokkal? Ezt komolyan kérdezed? Nem együtt éltünk velük 800 évig? Végigharcolva velük az összes török háborúnkat, a birodalmi háborúkat, az első világháborút...stb.
2013. nov. 13. 22:16
 17/24 anonim ***** válasza:

"Horvátokkal? Ezt komolyan kérdezed? Nem együtt éltünk velük 800 évig? Végigharcolva velük az összes török háborúnkat, a birodalmi háborúkat, az első világháborút...stb."

Ennek ellenére az első adandó alkalommal összecuppantak a szerbekkel és beléptek Jugoszláviába.

Jellasic pedig nem önmagába vonult be majdnem Pestig.

Szóval ott se a mi oldalunkra álltak.

2013. nov. 13. 22:21
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség, hogy utálják a magyarokat mindenütt.

Én majdnem minden európai országban jártam már, egyedül a britek voltak furcsák, na meg a franciák.

Franciaországban először angolul akartam megértetni magam, akkor csak furcsán néztek rám, aztán átváltottam németre, akkor meg már forgatták a szemüket.

2013. nov. 13. 22:23
 19/24 anonim ***** válasza:

Már csak az kérdés, hogy jön elő ennél a kérdésnél, hogy "mindenhol utálják a magyarokat"?

Nem beteges már a hungarofóbiátok?

És azokkal mi van akik voltak ott és nagy fogadtatásban részesültek a beszámolóik alapján?

Hazudtak, vagy inkább ti szokás szerint?

Gondolom azok akik "utálják" a magyarokat azok az alapján azonosítják be a magyart mint manapság pl. Kanadában, vagy mint itthon, ha jól tudom a szociban volt a lengyelellenes propaganda.

(Vagy pánszlávisták esetleg.)

Persze ez nem jelenti azt, hogy összeborulva imádnunk kellene egymást! :D

2013. nov. 13. 22:45
 20/24 anonim ***** válasza:

"Ennek ellenére az első adandó alkalommal összecuppantak a szerbekkel és beléptek Jugoszláviába."

Első adandó alkalommal? Hm, ezt inkább nem kommentálom.

A horvátok mindig arról voltak híresek, hogy dinasztiahűek, a XIX. század közepétől pedig már a nemzeti célok is vezették őket (jogosan, hiszen ha nekünk lehetett, akkor az övékét is el kell ismerni és egyébként a lengyeleket is ugyanilyen célok vezették).

2013. nov. 13. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!