Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért végezték ki rögtön Bin...

Miért végezték ki rögtön Bin Ládent, miért nem fogták el?

Figyelt kérdés
analizálhatták volna az elméjét, alaposan kivizsgálhatták volna, egy kis kínzás. vallatás
2013. nov. 9. 20:48
1 2 3 4 5
 31/45 Salamon Bálint ***** válasza:
Nem érted; a biztonság egy egészen konkrét igénye a lakósságnak, amit a hatalomnak ki kell szolgálnia. Ezért a lakosság hajlandó lemondania szabadságjogainak egy részéről is (igazából ennél többről is lemondana).
2013. nov. 9. 23:55
 32/45 Salamon Bálint ***** válasza:

Bin Laden vallása tiltja az alkohol fogyasztást, tehát teljesen kizártnak tartom a gondolatát is.

1945 után Sztálin elhíresztelte, hogy Hitler él. Ezzel csak az volt a célja, hogy saját lakóssága felé magyarázatot adjon a hidegháborús feszültség szítására. De persze tudta, hogy nem igaz amit mond, hisz saját törvényszéki antropológusai vizsgálták meg Hitler maradványait.

2013. nov. 9. 23:58
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem létezett. Egyébként van ennél viccesebb kérdés is: Miután kivégezték, miért kellett azonnal meg is szabadulni a holttesttől? :D
2013. nov. 10. 00:19
 34/45 anonim ***** válasza:

"de azt írják, hogy genetikai vizsgálattal 99%-os bizonyossággal állították, hogy a holttest Osamáé "

Jó hát 99% al én is állítom, hogy én vagyok Brúsz Villisz és nem is hazudtam, csak fenntartom az egy százalékot a tévedésre.

2013. nov. 10. 00:23
 35/45 anonim ***** válasza:

"a) ki volt az aki videó felvételeken látható volt "

Kovács Pista bácsi a negyedikről bzmeg! Nem mindegy ki volt? Makedón Nagy Sándor több mint ezer éve halott, mégis épp ma láttam róla egy filmet, most kezdjek én is tipródni, hogy ki volt a filmen?

2013. nov. 10. 00:25
 36/45 Salamon Bálint ***** válasza:
#33: Ha szerinted Bin Laden nem létezett, akkor logikusan nem is végeztek ki senkit, és nem is volt holttest amitől megszabadultak.
2013. nov. 10. 00:33
 37/45 Salamon Bálint ***** válasza:
#33: Iszlám szerint a halottat még aznap el kell temetni.
2013. nov. 10. 00:35
 38/45 anonim ***** válasza:

"a) ki volt az aki videó felvételeken látható volt "

Akkor én nagyon lemaradtam valamiről, mert a 9/11 után küldött egy felvételt, de azóta én csak hangfelvételekről hallottam. Már évek óta gyanús volt, hogy miért nem küld videót, miért csak hangot?

De mondom, lehet csak én maradtam le. Ez esetben kérem belinkelni a forrást.

https://www.youtube.com/watch?v=KiKyWJRRjnU

https://www.youtube.com/watch?v=rUiNiB2yVCQ :D

2013. nov. 10. 01:25
 39/45 anonim ***** válasza:
puzsér a fabry ban elmondja , komolyan
2013. nov. 10. 06:18
 40/45 A kérdező kommentje:

#33:

mert nem akarták, hogy zarándokhellyé váljon a helyszín

és mert az iszlám szokás szerint így kell

2013. nov. 10. 10:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!