Miért végezték ki rögtön Bin Ládent, miért nem fogták el?
Bin Laden vallása tiltja az alkohol fogyasztást, tehát teljesen kizártnak tartom a gondolatát is.
1945 után Sztálin elhíresztelte, hogy Hitler él. Ezzel csak az volt a célja, hogy saját lakóssága felé magyarázatot adjon a hidegháborús feszültség szítására. De persze tudta, hogy nem igaz amit mond, hisz saját törvényszéki antropológusai vizsgálták meg Hitler maradványait.
"de azt írják, hogy genetikai vizsgálattal 99%-os bizonyossággal állították, hogy a holttest Osamáé "
Jó hát 99% al én is állítom, hogy én vagyok Brúsz Villisz és nem is hazudtam, csak fenntartom az egy százalékot a tévedésre.
"a) ki volt az aki videó felvételeken látható volt "
Kovács Pista bácsi a negyedikről bzmeg! Nem mindegy ki volt? Makedón Nagy Sándor több mint ezer éve halott, mégis épp ma láttam róla egy filmet, most kezdjek én is tipródni, hogy ki volt a filmen?
"a) ki volt az aki videó felvételeken látható volt "
Akkor én nagyon lemaradtam valamiről, mert a 9/11 után küldött egy felvételt, de azóta én csak hangfelvételekről hallottam. Már évek óta gyanús volt, hogy miért nem küld videót, miért csak hangot?
De mondom, lehet csak én maradtam le. Ez esetben kérem belinkelni a forrást.
https://www.youtube.com/watch?v=KiKyWJRRjnU
#33:
mert nem akarták, hogy zarándokhellyé váljon a helyszín
és mert az iszlám szokás szerint így kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!