Putyin a világ legbefolyásosabb embere? Egyetértetek a listával?
A Forbes magazin szerint megelőzte Obamát, Hszi Csin-ping kínai elnököt, a pápát és Angela Merkelt is.
Egy helyet lépett előre Obamához képest, akinek épp most nem tett jót a mostani költségvetési balhé. Putyinnak nincs jelentős belső ellenzéke, tehát a hazai pályán nagyobb a befolyása, mint a folyamatosan alkudozni kényszerített Obamának. A világpolitikában meg értelmezés és némi szerencse kérdése a győzelem.
Az viszont érdekelne előre, hogy ugrott meg a pápa befolyása, hogy Merkelt és Bill Gatest is megelőzte, amikor a vallás szerepe egyre csökken a világban?
Én magam, nem vagyok vallásos, de a mostani pápa nagyon nyílt, és szimpatikus. Szerintem ő az, akit régóta várt ez az egyház. Nem nagyzol, és olyan igazságokat mond ki, amire szükség van. Modernizálja az egyházat.
1 hete mikor odaszaladt hozzá az a néger kisfiú, csak megsimogatta a buksiját, és folytatta tovább a beszédét.
Teljesen természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!