Oroszország mint szövetséges?
Hú ha nagyon megy egymás osztályzása :DD
Ha egy kicsit is belelátnál a világ dolgaiba akkor nem tehetnél fel ilyen bántóan és már már fájdalmasan ostoba kérdést...
Megváltoztatni a véleményed úgysem fogom mert látom az elvetemültebbek közé tartozol a témában...
Fogtam térképet a kezembe, és képzeld még jártam is Oroszországban, ahogy leszűrtem a válaszodból te tulajdon képpen azt hiszed hogy Oroszországban mindig télvan ... és hogy nincsen termőföld , nem kellet volna többet tened mint hogy beírod a wikipédiába Oroszország nevét és már ott is fel van tűntetve hogy milyen változatos az éghajlata de szerintem még ugyanezen az oldalon az is megtalálható hogy Oroszország Európai részén hatalmas kiterjedésű a csernozjom (Fekete föld) ami éppenséggel a Föld legjobb talajának számít ha valamit termelni akarsz rajta. Szóval igen eltudja magát látni és mint általában a fejlett országok Oroszország is Exportra termel de ilyen és ezekhez hasonló dolgokkal nem untatnálak tovább valószínűleg már most habzik a szád hogy nem így van meg hogy "1-es üljek le"
De azért még válaszolok a Kánaános kérdésedre.
Nagyon egyszerű mert ez EU nem a Kánaánt akarta megvalósítani sohasem, de ehez is csak egy kevés történelem tudás kéne, ajánlanék neked egy könyvet Szlankó Bálint írta a Címe : Az elnök, a képviselő és a diplomata. ha ezt elolvasod talán kicsivel fel világosultabb leszel a témában bár a könyv már nem aktuális(2007-es) de attól még megérteti hogy hogyan is működik ez a hatalmas szervezet ami szerinted "lehúz minket" meg "összevissza szabályoz".A szabályozás a Demokráciával jár és jó dolog, ja és végül az EU tényleg annyira lehút minket akkor iért is ad minden fejlettlenebb tagországnak felzárkoztatási pénteket? JA hogy kicsiny hazánknak a 2013-2020-as idő szakban körülbelül 5,33 milliárd eurónyi pénz fog kifizetni az EU hogy az ország fejlődjön ezt a lehúzást nem beszélve arról a pénzről amit az előző (2007-2013-as) ciklus allat kaptunk, az Európai Uniótól!!! Ezt a pofátlan lehúzást!!!!
Miből gondolod hogy az EU hibás rendszerrel működik?
"miért lenne ennyi ország aki a csőd szélére kerül, mint például Olaszország, Görögország,Spanyolország"
Nos részben megválaszoldat magadnak a kérdésedet, ahogy már írtam 7évente az EU pénzeket oszt tagországainak hogy azok gazdasága,ipara stb ... fejlődjön ezért "szabályoz és rendelkezik szinte minden felett az EU (és úgy egyépként a demokratikus országok) hogy ezeket a pénzeket "értelmes" haszons dolgokra költse az adott tagország.A görögök a legroszabb példa erre 1981-ben lépettbe a szervezetbe és a görög diplomaták/lobbisták/miniszterek/hivatalnokok ... sok pénzt is kaptak (mint mi Kelet-Eu-s országok manapság)de és ez egy elég fontos de ezeket a pénzeket felesleges és ostoba dolgokra költötték jó példa erre a 14.havi nyugdíj és még sorolhatnám hogy a görögök mire és menyi EU-s pént szórtak ki az ablakon.
Ami a spanyolokat illeti ők már jobban álnak bár náluk is magam a munkanélküliek száma.Még rengeteg olyan térségük van ami fejlesztásre szorul, de ők nem költik felesleges dolgokra az EU pénzeket nem is állnak anyira rosszul mint a görögök.
Az olaszokkal megint más a helyzet,ha az ország egészét vesszük akkor gazdag ország. Viszont ha részleteiben megnézzük É-Olaszország rendkívül gazdag míg D-Olaszország elégé szegény hagsúlyozom olasz mércével mérve Délen többen foglalkoznak földműveléssel magasabb a munkanélküliek száma mint Északon, de az olasz gazdaság egymagában van olyan erős hogy ezt a helyzetet kezelje jól vagy rosszul ezt majd a jövőben megtudjuk.
Egyépként ebben hogy melyik ország hogyan kezeli a gazdasági válságot érdekes utánanna nézni régeben olvastam róla egy cikket ahol leírtak 2 modelt az egyikbe az Újlatin országok kerültek:Olaszok,Franciák,Spanyolok,Portugálok
A másikga pedig a Németek és a velök szomszédos országok
Ha a kettőt megvizsgálod kiderül hogy az Újlatin országok ellégé rosszul kezel a válságot míg a Német modell jobban.
Ezt 1-2 éve olvastam és lehet benne valami.
Az EU-t nem hasonlítható össze a kommunizmussal már csak alapvető dolgok miatt sem az EU egy szervezet,Kommunizmus pedig egy eszme.
Szovjetúnió is egy szervezet au utolsó érvelés csak kiforgatás
Amúgy a kérdés már értelmetlen ha ma megnézted a híradást miszerint Magyarország 11% os exportot míg 8% importot folytat Oroszországgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!