A romáknak nem lenne jó egy saját ország?
Figyelt kérdés
Ott kutya sem foglalkozna velük azt csinalhatnak egymással amit akarnak, és Európának is egy problémával kevesebb lenne.2013. okt. 18. 17:18
11/23 anonim válasza:
A romák nem egységesek, nincs olyan erős összetartás, mint a zsidóknál.
És nem is képesek magukról gondoskodni.
Így hogy legyen egy országuk, csak úgy lenne lehetséges, ha több európai ország összefogna, létrehozna nekik egy államot és erőszakosan odatelepítenék őket.
De a roma állam nem lenne működőképes, nem lennének képesek magukat ellátni, csak egy nagy körbekerített gettóvá válna, mint Gáza vagy Banglades.
Őket is így szeretik:
12/23 Vadkan01 válasza:
Az összes lakatlan szigetet megkaphatnák, még a déli sarkot is, igaz elég sok havat kéne ellapátolni.
13/23 A kérdező kommentje:
lenyegtelen h mukodne-e vagy sem de kellene egy sajat orszag nekik es hatha 200-500 even belul meg dolgozni is megtanulnanak
2013. okt. 18. 17:59
14/23 anonim válasza:
A cigányok paraziták, mindig élősködnek valakin, kell nekik egy gazdatest hogy éljenek. De ez a parazita tönkre teszi a gazdatestet, az ilyentől meg kell szabadulni.
15/23 anonim válasza:
Annyi a különbség hogy ők megvoltak addig amíg a pajeszos zsidók oda nem tolták a nagy orrú pofájukat és el nem kezdték terrorizálni őket. Erről persze a zsidó média nem beszél. Szóval ne hasonlítsuk össze a kettőt. Az egyik megszállás a másik kiutasítás. Egy arab elmondom sokkal becsületesebb mint akár egy európai, de minimum annyira. Csak bevonultak a zsidók fegyverrel kitűzték a zászlót ez itt az enyém mer zsidó vagyok aztán azóta írtyák a gyerekeket, nőket, éheztetik őket agyonlövik őket stb.
16/23 anonim válasza:
Én támogatom az ötletet! 1 év és megennék egymást.
18/23 anonim válasza:
Ez jó ötlet, támogatom! De ugye küldhetek oda másokat is, akiknek nem tetszik a pofája?
19/23 anonim válasza:
Olyan szigetet, ahol gyakoriak a cunamik!
20/23 anonim válasza:
Szegény 15-ös. Zsidózzál csak te is a végtelenségig. Igaz,magad sem tudod miért teszed.A cigányokkal valóban nagy baj van. Én sem értem hogy miért nem képesek normálisan viselkedni.Tisztelet a nem kevés kivételnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!