Miért nem lehet a bűnözőket középkori módszerekkel bűntetni?
Figyelt kérdés
Jó az egy dolog h modern világban élünk de csak az akkori módszerekből tanulhatnának ráadásul a többi bűnözőt is elrettentené.
vagy miért nem lehet egyszerűen lepuffantani ha tetten érik? Nehogy már a mások tulajdonát csak úgy lenyúlják a bűnözők, akinek van valamije az megdolgozott érte.
2013. okt. 18. 13:22
1/8 anonim válasza:
Mert Fidesz kormány van, amely támogatja a bűnözést.
2/8 A kérdező kommentje:
a baloldal is támogatja de mind1
2013. okt. 18. 13:26
3/8 anonim válasza:
Európai szabályozás miatt. Viszont a vicc az egészben, hogy eddig cigányintegrációról beszéltek, meg a legendás zenész cigányról, viszont mióta oda vándorolnak a kelet-európai cigányok hirtelen már ők is látják, hogy mi is a helyzet, már ukrajnába próbálják meg kitoloncolni őket. Csakhogy velünk meg itt élnek.
4/8 anonim válasza:
"a baloldal is támogatja de mind1"
Efelől nekem sincs kétségem, csak nem értem ez most hogy jön ide. Jelenleg nem a baloldal van kormányon így ők tudnak legkevesebbet kártékonykodni. Én sem hivatkozok arra, hogy Józsi bácsi mennyire kártékony, ha egyszer nem is Józsi bácsi van kormányon.
5/8 anonim válasza:
SENKI sem támogatja.
az izsáki esetnél senki nem mondta azt, hogy a rendőrök jól tették, hogy agyon vertek valakit.
6/8 anonim válasza:
MERT NEM A KÖZÉPKORBAN VAGYUNK!!
7/8 anonim válasza:
Egyáltalán mit értesz középkori módszerek alatt? Egyébként nem rettentene el senkit az, amire valószínűleg gondolsz (a középkorban sem működött, nem hinném, hogy jobb lett volna akkor a közbiztonság, mint most). A világ nem ilyen egyszerűen működik, mint ahogyan azt sokan hiszik.
8/8 anonim válasza:
Én utálom ezt a mocskos kormányt de azért középkori módszerekkel talán mégsem büntetném őket. Bőven elég lenne őket leváltani és amíg orbán nem takarodik el a politikából addig soha vissza nem engedni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!