Nem lenne jobb, ha Európa is muzulmán lenne?
Most nézzük, hogy mit ért el a liberalizmus:
1) Hatására nem végeznek ki a vallásod vagy az ateizmusod miatt.
2) Hatására a legtöbb országban megszűntek az abszolút monarchiák.
3) Hatására kezdett fejlődni a technológia.
4) stb.
Science flies you to the Moon, religion flies you into buildings.
Ennyi.
Azért a liberalizmusnak van ám sötét oldala is.
Anyám jogász, a legjobban a liberalizmus szellemében alkotott törvényeket utálja.
Mondom erre két példát:
-Az alkoholisták csak bevállalós alapon mehetnek elvonóra.
Nincs kényszerelvonás ,régebben volt ilyen.
Ugyebár, aki ismer alkoholistát az tudja, hogy ők nem ismerik el, hogy ők alkoholisták.Azt hiszik, hogy minden rendben van , sosem mennének be önként elvonóra.
Pedig amikor még volt kényszerelvonó, akkor sok emberen segítettek , több család szétesését is megmentették így.
-Egy másik a mostani ároktői eset.
A liberális vezetés , azaz az előző kormány idején a házőrizetre vonatkozó törvény más volt.
Az illető akit házi őrizetbe tettek eldönthette, hogy kap-e nyomkövetőt.
Értitek , ilyen választás egy bűnözőnek.
Persze a mostani kormány eltörölte ez a liberális marhaságot, és már kötelező a nyomkövető.
Aki jogban dolgozik, csak az látja igazán, hogy mekkora a cigánybűnözés Magyarországon.
Azt elismerem, hogy a liberalizmusnak van sötét oldala, de van világos oldala is. A vallások több kárt okoznak mint hasznot.
..
Liberalizmus sötét oldala:
- Nem tudom, hogy mennyi forint lopásért nem jár börtönbüntetés, mert a tolvajnak is meg kell élni valamiből.
- Ha kiírod a kerítésedre, hogy ne másszon át a kertben, mert a belső kerítésben 220 volt van, és figyelmezteted a szomszédokat, hogy ügyeljenek a gyerekekre, de ha egy cigány még is átmászik lopni, és agyon ***sza az áram, akkor a kerítés gazdája a hibás.
Részemről én ezzel lezárom az egészet:
1: Kedves kérdező tanulj meg helyesen, magyarul írni akkor talán vitapartner lehetsz nálam.
2. Attól, hogy én most Tokaj-hegyalján élek nem vagyok paraszt, azt hiszem nagyon is sokat láttam Magyarországból és a világból.
3. A muzulmán hit nem összeegyeztethető az európai gondolkodásmóddal, főleg nem a Magyarországon elterjedt vallásokkal.
4. Végül, de nem utolsósorban, a hit és a politikai hitvallás más és más Európában - most már - . Javaslom iratkozz be egy gimnáziumba :) vagy legalább is egy marxista középbe.
5. Ezzel befejezem, itt felénk kisebb dolgunk is nagyobb annál, hogy ilyen dolgokon vitázzunk.
Mindent összefoglalva az emberek 70-80 %-át nagyon nem érdekli ez a téma. Tudod annak idején Húgyos Jóska bácsi is megmondta "Hagyjanak nyugodtan vizelni". - bár nem hiszem tudod, hogy mi ez a szlogen :)
És akkor Aug 20 helyett jönne a Nemzeti Kövijáték, ahol a szűz lányokat dobálnánk meg dunakaviccsal, de még előtte szűzoltanánk őket, csak és kizárólag abból a "jó indulatból" hogy ne juthassanak a mennyországba?
Ez kell neked?
Mondj egy keresztény dogmát ami kenterbe tudná ezt verni.
"Ez kell neked?
Mondj egy keresztény dogmát ami kenterbe tudná ezt verni."
Azert a pedofil papok csak megerdemelnek egy ezust dijat nem gondolod ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!