Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nem lenne jobb, ha Európa is...

Nem lenne jobb, ha Európa is muzulmán lenne?

Figyelt kérdés
ahol iszlam van, azokat az orszagokat meg nem lepte el a neoliberalista mocsok. Ott konzervatívabbak az emberek, jobbnak tűnik es eletkepesebbnek is. europa sirja mar meg van asva es ez a neoliberalizmus miatt van.

2013. okt. 9. 16:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Most nézzük, hogy mit ért el a liberalizmus:

1) Hatására nem végeznek ki a vallásod vagy az ateizmusod miatt.

2) Hatására a legtöbb országban megszűntek az abszolút monarchiák.

3) Hatására kezdett fejlődni a technológia.

4) stb.

2013. okt. 9. 17:27
 12/29 SimkoL ***** válasza:
Kedves kérdező ! Gyere ide Tokaj-hegyaljára hozzánk és próbálj meg áttéríteni. Szeretünk inni és dugni :) és életképesek vagyunk, holott itt az ősi vallások a dominálók. A konzervatív emberek p_csök nem haladnak együtt a korral. Mi lett volna ha a világ fejlődését a konzervatív emberek befolyásolják. Próbálkoztak anno meg is volt a hátulütője. Most ott tartanánk, hogy kecskét és birkát kergetnénk, a számítógépet még fényképről sem ismernénk fel. Javaslom egy kicsit mélyedjél el a technikai fejlődések, felfedezések történelmében. Valóban voltak muzulmánok is de túlnyomó része ugymond 'normális európai embereknek' köszönhető - it szeretném a magyarokat is kiemelni. Nem tudom, hogy milyen nemzetiségű és vallású vagy, - bár ritkán írok ilyeneket - de menjél vagy Albániába vagy Új-Zélandra és a birkákkal beszéld meg ezt a dolgot, mert szerintem egy normális gondolkodású európai ember nem vevő rád.
2013. okt. 9. 17:31
 13/29 anonim ***** válasza:

Science flies you to the Moon, religion flies you into buildings.

Ennyi.

2013. okt. 9. 17:34
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Azért a liberalizmusnak van ám sötét oldala is.

Anyám jogász, a legjobban a liberalizmus szellemében alkotott törvényeket utálja.

Mondom erre két példát:

-Az alkoholisták csak bevállalós alapon mehetnek elvonóra.

Nincs kényszerelvonás ,régebben volt ilyen.

Ugyebár, aki ismer alkoholistát az tudja, hogy ők nem ismerik el, hogy ők alkoholisták.Azt hiszik, hogy minden rendben van , sosem mennének be önként elvonóra.

Pedig amikor még volt kényszerelvonó, akkor sok emberen segítettek , több család szétesését is megmentették így.

-Egy másik a mostani ároktői eset.

A liberális vezetés , azaz az előző kormány idején a házőrizetre vonatkozó törvény más volt.

Az illető akit házi őrizetbe tettek eldönthette, hogy kap-e nyomkövetőt.

Értitek , ilyen választás egy bűnözőnek.

Persze a mostani kormány eltörölte ez a liberális marhaságot, és már kötelező a nyomkövető.

Aki jogban dolgozik, csak az látja igazán, hogy mekkora a cigánybűnözés Magyarországon.

2013. okt. 9. 17:36
 15/29 anonim ***** válasza:
Nem örülnék neki, még ha van amiben igazat adok.
2013. okt. 9. 17:40
 16/29 anonim ***** válasza:
Én inkább maradok keresztény.
2013. okt. 9. 17:44
 17/29 anonim ***** válasza:

Azt elismerem, hogy a liberalizmusnak van sötét oldala, de van világos oldala is. A vallások több kárt okoznak mint hasznot.

..

Liberalizmus sötét oldala:

- Nem tudom, hogy mennyi forint lopásért nem jár börtönbüntetés, mert a tolvajnak is meg kell élni valamiből.

- Ha kiírod a kerítésedre, hogy ne másszon át a kertben, mert a belső kerítésben 220 volt van, és figyelmezteted a szomszédokat, hogy ügyeljenek a gyerekekre, de ha egy cigány még is átmászik lopni, és agyon ***sza az áram, akkor a kerítés gazdája a hibás.

2013. okt. 9. 17:45
 18/29 SimkoL ***** válasza:

Részemről én ezzel lezárom az egészet:

1: Kedves kérdező tanulj meg helyesen, magyarul írni akkor talán vitapartner lehetsz nálam.

2. Attól, hogy én most Tokaj-hegyalján élek nem vagyok paraszt, azt hiszem nagyon is sokat láttam Magyarországból és a világból.

3. A muzulmán hit nem összeegyeztethető az európai gondolkodásmóddal, főleg nem a Magyarországon elterjedt vallásokkal.

4. Végül, de nem utolsósorban, a hit és a politikai hitvallás más és más Európában - most már - . Javaslom iratkozz be egy gimnáziumba :) vagy legalább is egy marxista középbe.

5. Ezzel befejezem, itt felénk kisebb dolgunk is nagyobb annál, hogy ilyen dolgokon vitázzunk.

Mindent összefoglalva az emberek 70-80 %-át nagyon nem érdekli ez a téma. Tudod annak idején Húgyos Jóska bácsi is megmondta "Hagyjanak nyugodtan vizelni". - bár nem hiszem tudod, hogy mi ez a szlogen :)

2013. okt. 9. 18:09
 19/29 anonim ***** válasza:

És akkor Aug 20 helyett jönne a Nemzeti Kövijáték, ahol a szűz lányokat dobálnánk meg dunakaviccsal, de még előtte szűzoltanánk őket, csak és kizárólag abból a "jó indulatból" hogy ne juthassanak a mennyországba?

Ez kell neked?

Mondj egy keresztény dogmát ami kenterbe tudná ezt verni.

2013. okt. 9. 22:06
 20/29 anonim ***** válasza:

"Ez kell neked?

Mondj egy keresztény dogmát ami kenterbe tudná ezt verni."

Azert a pedofil papok csak megerdemelnek egy ezust dijat nem gondolod ?

2013. okt. 10. 07:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!