Amerikában a zsidók a baloldalt vagy a jobboldalt támogatják inkább? Magyarországon miért utálják a jobboldalt?
Inkább baloldal. Például Tom Lantos Kalofornia kormányzója is demokrata volt.
Egyébként Magyarországon vannak baloldali meg a jobboldali (értsd: fideszes) zsidó körök...
Én úgy emlékszem, a legutóbbi kampánynál a Demokraták mondogatták, hogy a Republikánusok mögött a zsidó nagytőke áll, plusz Obama nem éppen Izrael-barát politikus, így szerintem ott a jobboldalhoz kötődnek.
Gondolom, mert ott nem voltak zsidótörvények, stb.
Én zsidó vagyok teljes mértékben. Nemsokára mennem kell, de azért írok még.
Nagyjából betartja a család a zsidó szokásokat. Bal oldaliak vagyunk, és egy csomó zsidó is, akit ismerek. Nem tetszik a jobbikos gyűlések zsidóellenes politikája.
"Megtudhattuk, hogy az elmúlt száz évben ellenünk elkövetett majd' összes bűnért valamilyen szinten Izrael, a cionisták és a bolsevisták a felelősek."...
Amúgy meg sok szélsőjobbos szerint a zsidók a kemoterápiával ölik meg a magyarokat... A magyarokat mindenki meg akarja ölni sóval, ciánnal és minden mással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!