Román válogatott kap majd büntetést azért, hogy a szurkolók végigkiabálták a magyar himnuszt, és hogy "1918" molinók tömegét vittek egy meccsre?
Hiszen a magyar csapat is azért játszott zárt kapus meccset a románokkal Budapesten, mert pár szurkoló végigkiabálta Izrael himnuszát. Na de itt 50.000 (!) román szurkolóról van szó...
1918 meg Erdély elrablásának az éve, egyértelműen politikai provokáció...
Jójó bár tudom, a magyar szurkolókat se kell felténi, de azért mindennek van határa, vagy?
Ha lesz aki feljelentést tesz, akkor jó eséllyel, ha nemzetközi botránnyá fokozza fel, akkor még inkább.
A másik verzió az, hogy a karvalytőke kristálygömbje mindig elhomályosul, ha hazánkat valami sérelem éri és ezen okból kifolyólag nem kezdődik meg a baltálib szekértábor bősz ostroma a hazafiak ellen.
Döntsd el melyik a valószínűbb, én nem akarlak egyik irányba se terelni.
"Jójó bár tudom, a magyar szurkolókat se kell felténi, de azért mindennek van határa, vagy?"
Nincs, ugyanis az általad magyar szurkolóknak nevezett söpredék jó része (tisztelet a kivételnek) tört,zúzott Bukarestben.
Szóval szerintem most egálban vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!