Amerika megtámadja Szíriát! Mit szóltok?
Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 20:03
11/23 anonim válasza:
Nem értem USA mit bohóckodik, támadja meg aztán kész. Eröfitogtatás meg megfélemlítés ez, semmi más. Ezt mindig eljátsza valamelyik országgal. Nem volna jó az ott lakóknak a háború, ez tény, de az is, hogy amerika folyton kényszeresen támadni akar valamilyen országot. Õszintén szólva unalmas az is amit napok óta a médiában müvelnek.
12/23 anonim válasza:
11#: Csinálja a cirkuszt, de nem mer lépni mekkora hang már. Ha én leválthatnám, még az oroszoknak is neki mennék. Ha emiatt kihal az emberiség, akkor ennyi volt, de legalább látványosan lenne vége.
13/23 anonim válasza:
Hát az oroszoknak annyira nem mennél neki mert szárazföldi haderőben csak 3x nagyobb az orosz, ha meg atombomba és hasonlók is játszanak teljesen mind1 akkor mindenki hal.
14/23 anonim válasza:
Ez már nem erőfitogtatás, ahogy az Észak-korea esetében volt, és nem is arról szól, hogy az USA nagyon sajnálná azt az 1400embert.Viszont ha az USA megtámadja Szíriát még mielőtt az Oroszoknak bizonyítékot küldenének arról, hogy a kormány támadt Szarin gázzal, és a Putyin bepöccen, akkor csúnya világ lesz itt... Arról nem is beszélve, hogy mi van akkor, ha Irán is beszáll, mondjuk Kína társaságában?(persze erre nem sok esély van)
15/23 A kérdező kommentje:
De Obama nem látja a következményeket? Én egy jó fej pasasnak tartom, de miért szítana háborút feleslegesen, ha tényleg nem érdekli az az 1400 ember...
2013. aug. 31. 21:51
16/23 anonim válasza:
Ez jó kérdés. Olajt nem nagyon fognak Szíriából szerezni, úgyhogy szerintem ez kilőve. Talán félnek attól, hogy a felkelők átveszik az irányítást és elkezdenek szövetkezni az al-Kaidával. Nyilván hadászati szempontból az sem jön rosszul az USA-nak, hogy lesz egy területük az Arab félsziget közepén, körülvéve egy csomó ellenséges országgal.
17/23 bakur12 válasza:
Ti nem hallottatok rola, hogy ha lesz egyaltalan tamadas, csak legi csapas lesz?! Szarazfoldi csapatok nem fognak Sziria teruletere lepni csak par szaz tomahawk raketat fognak bevetni az infrastruktura ellen s ezzel meggyengitik Assadot amibol majd az lesz, hogy a felkelok legyozik s lesz egy uj vezeto. Remelhetoleg az elnokot is megprobaljak kivegezni bombaval de az ketseges, hogy sikerul.
18/23 anonim válasza:
Obama olyasmit mondott, hogy lesz támadás, lehet holnap, lehet jövö héten, lehet egy hónap mulva... Ez aztán a profi nyilatkozat...Szerintem az egész világ arra vár, hogy történjen már meg a támadás, vagy mondja azt hogy sorry, nem lesz semmi, csak stresszeltem a világot kicsit.
19/23 anonim válasza:
# 17-es: Ez az USA terve, de biztosan gondoltak arra is, hogy Szíriának is van hadereje, amit bizony be is fog vetni.Más kérdés, hogy ebbe gyorsan bele fognak halni.
# 18as: Azt nem mondhatja, hogy holnap fél 12kor 40 db tomahawk rakétával kezdjük támadni Szíriát...
20/23 anonim válasza:
Miért ne mondhatná? Miért fenyegetözik ha semmit nem tesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!