Iszinbajeva magyarázkodik a melegekről szóló nyilatkozata miatt?
A 31 éves világcsúcstartó, aki a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) nagykövete is, csütörtökön egy angolul adott interjúban azt mondta, hogy támogatja az orosz törvényt, amely tiltja és bünteti kiskorúak körében a homoszexuális propagandát.Louise Hazel brit hétpróbázó Londonban bírálta Iszinbajevát, mondván, hogy az orosz atléta kijelentései sokkolták, és mélyen csalódott benne.
Én meg a világban csalódok, h egy ilyen normális, egészséges hozzá álláson kell megrökönyödni. Vagy én lennék ennyire konzervatív???
Hát nekem nincs bajom velük, de nem is kell propagálni őket :/
Csináljanak csak, amit akarnak, de nem kell reklámozni..
Pontosan mit ertesz az alatt, hogy "terjeszteni a homoszexualitast a gyerekek koreben"?
En olyanrol meg nem hallottam, hogy emberek konkretan azzal foglalkoznanak, hogy jarjak az iskolakat es gyozkodik a fiatalokat, hogy legyetek melegek... de nem tudom pontosan, hogy mire gondolsz.
A velemenyem az, hogy az oktatas-neveles ramaty allapotban van, sokkal nagyobb hangsulyt kellene fektetni a fiatalok felvilagositasara, aminek az oszinte, nyilt, tiszta beszeden kellene alapulnia es nem az elhallgatason, a sunnyogason, a homokba dugott fejeken, amik csak oda vezetnek, hogy bizonyos kerdesekbol tabutemak lesznek, ami a taptalaja az elfojtasoknak, a szorongasnak, frusztracionak.
Nem azt mondom, hogy mar ovodas korban ra kell zuditani mindent a gyerekekre, de azt igen, hogy megfelelo idoben, megfelelo modon igenis kell beszelni a szexualitasrol, partnerkapcsolatrol, aminek reszet kepezi a homoszexualitas is. Azt pedig nem hiszem, hogy valaki attol meleg lesz, ha hallja, latja, elmondjak neki, hogy bizony elofordul, hogy ferfi ferfit, vagy no not szeret es valaszt tarsaul.
Nem értek egyet abban, hogy a társadalom hatására válik valaki meleggé. Nagyon minimális szinten talál a szocializáció során lehet hatni valakire, ami a viselkedését illeti, de a szexuális hovatartozását semmiféle tényező nem képes egyik irányba sem eltolni.
Én 19 éves vagyok és már nagyon kicsi koromban egészen eltértem a többiektől. Gyűlöltem a "férfias" játékokat, itt arra kell gondolni hogy például sosem játszottam kisautókkal és társaikkal. Én sokkal inkább olvastam, kézműveskedtem (üvegfestés, rajzolás, festés, varrás, hímzés, gyöngyfűzés, stb, de ezek mellett imádtam olyanokat is csinálni mint például a barkácsolás, stb.
A legjobban lányok között éreztem jól magam, velük jöttem ki igazán mióta az eszemet tudom.
Ha elnyomtak volna akkor az okozott volna károkat bennem nem pedig az hogy meleg vagyok. engem mindig támogattak abban amit csináltam, színészkedni kezftem, majd írni, és most szervezői munkákat végzek és riporterkedek, újságot írok. Szeretem és élvezem ellátni ezeket a feladatokat és jó is vagyok bennük. Nem értem volna el olyan sok mindent ha nem engednek kibontakozni hanem rám erőltetik a focit vagy valami hasonló dolgot amiben nem éreztem volna jól magam.
Pedig nem láttam melegeket körülöttem egyáltalán, sokat voltam keresztapám haverjaival, hiszem az egész családunk "motoros", ergo volt elég férfias dolog körülöttem. De nem is jellemzőek azok az értelmetlen sztereotípiák rám és a páromra sem, egyikőnkről sem lehet megmondani hogy melegek lennénk. Normális az öltözékünk, viselkedésünk, nem nyávogunk (nem is tudnék a mély hangommal :D), szóval amit a média és az emberek többsége állít a melegekről, az nem teljesen úgy van.
Az pedig hogy valaki megítél másokat a szexuális beállítottsága miatt egyenesen primitív és undorító! Az is elítélendő ha melegek parádéznak az utcán, de az is az elnyomó társadalom miatt van... Gondoljanak bele, ha egy kamaszt próbál valaki elnyomni, akkor ő is lázadni fog. Attól mert meleg vagyok kevesebb lennék? Egyáltalán nem, elég ha ezt említem, hogy a médiában betöltött szerepem és eredményeim révén nemzetközi médiával foglalkozó projektekben részt vettem, sőt magyar nagykövet voltam, bejártam egész Európát a munkám eredményessége és szorgalmamnak köszönhetően, tehát senki ne merjen megítélni amiatt, mert meleg vagyok, mindenkit amiatt kellene megítélni, amit tett és amit letett az asztalra élete során. Én nem szégyenkezem sosem ha meg kell mutatnom a bizonyítványaim és az önéletrajzomat, kíváncsi lennék azokéra is akik annyira támadnak és elítélnek minket. Ez az ország is úgy undorító ahogy van azokkal az emberekkel együtt, akik undorító módon mások felett úgy pálcát törnek hogy nem is ismerik. Sajnálom az ilyen embereket és remélem, hogy egyszer bocsánatot nyernek azért, ahogy másokkal bánnak.
Senki nem mondja hogy rajongjanak értünk, csak annyit kérünk, hogy hagyjanak minket békében élni, mi sem támadunk titeket, nektek sincs jogotok, ennyi.
El kéne végre jutni oda, hogy a sok művelt, értelmes lény felfogja, hogy a szexuálisorientáció nem neveltetéstől vagy a környezettől függ és nem választás kérdése. Ha valakiben benne van a vágy, akkor az elő fog jönni előbb-utóbb és vagy megéli vagy nem éli meg.
A probléma azokkal van, akik az oroszokhoz hasonlóan vélekednek!!!
Amúgy meg talán be kéne fejezni azt a hülyeséget, hogy jaj mit látnak a gyerekek.... ha erre hivatkoznak állandóan, akkor nem szabad náciknak semmilyen módon megjelenniük, mert a nácizmus, a szélsőjobb ártalmas, káros és ha ezt egy gyerek látja, akkor nagyon komolyan sérül a személyisége és nem fog normális értékrenddel bírni...
Az orosz törvény, amely "tiltja és bünteti kiskorúak körében a homoszexuális propagandát" valójában egy gumiszabály, amelynek alapján az amúgy sem igazán jogállam Oroszországban le lehet csukni bárkit, aki nem rejti véka alá homoszexualitását. Lásd a holland srácok esetét, akiket azért tartóztattak le, mert dokumentumfilmet merészeltek forgatni a homoszexuálisok életéről Oroszországban.
Ha az orosz parlamentet annyira érdekelné a kiskorúak védelme, akkor valszeg inkább a nyomorban élő, narkós, prostituáltként foglalkoztatott utcagyerekekkel foglalkoznának. Mert az valós társadalmi probléma, ellentétben a "homoszexuális propagandával" (már maga a fogalom is nonszensz, ez nem egy eszme, amit lehet terjeszteni, hanem egy állapot, ami egyes emberek megváltoztathatatlan jellemzője, és kb. annyira lehet propagálni, mint a balkezességet)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!