Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Oroszország hogyhogy nincs...

Oroszország hogyhogy nincs zsido befolyás alatt?

Figyelt kérdés
A legtöbb ország az alatt van, a világ a lábuk elott hever. Egy Oroszország hogyhogy nem?

2013. aug. 17. 21:42
1 2 3
 11/21 tetro ***** válasza:
21.50 ahhoz képest a fél ország zsidózik minden probléma kapcsán, még akkor is ha rossz az idő, bármilyen következmény nélkül. biztos te valamelyik másik országban élsz :D
2013. aug. 17. 22:27
 12/21 anonim ***** válasza:
36%

Hogy értve nem?

Oroszországban elcsitítják a szélsőjobbosokat, a radikális szerveződéseket, ez ok.

Itt napokig komolykodnak a híradóban, mert valaki cigányozik egy falfirkában, egy alsós iskolás magyar érzelmű zenét kedvel vagy meghallják, hogy bosszankodik valaki a jelenlegi helyzet miatt, amit közvetlenül ez az agyatlan segélyezés is okoz-őszintén, szerintem 10-ből 7 ember panaszkodik miatta, szóval tényleg csak arra van szükség, hogy valakit bizonyíthatóan elő tudják vele venni. Ennyi, ez azért gáz.

Nézd meg Putyin, a kisebbségekről szóló legutóbbi megszólalását. Ilyesmit itthon csak a jobbik szokott néha csinálni, rasszistázzák is miatta agyba-főbe.

2013. aug. 17. 22:27
 13/21 tarak ***** válasza:
56%

Kepzeld: Korea, Kina, Japan sincs. Es eleg fontos gazdasagok.

Sot, Del Koreaban meg naci barok is vannak.

Szoval nincs mindenutt a zsido befolyas.

2013. aug. 18. 03:34
 14/21 anonim ***** válasza:
Úgy nincsenek zsidó befolyás alatt, hogy Putyin akármennyire kétes személyiségű politikus is, legalább az országáért dolgozik, nem pedig egy Amerika-zsidó talpnyaló, mint Európa vezetőinek legnagyobb része. Ilyen egyszerű.
2013. aug. 18. 21:32
 15/21 anonim ***** válasza:

"A legtöbb ország az alatt van, a világ a lábuk elott hever."

Lásd [link]

Szóval, ugye mondani sem kell, az idézett mondatnál nagyob butaságot nehéz lenne mondani.

+++++

Aki horogkeresztet rajzol, az nem zsidózik, hanem annak a 41 743 400 civilnek az emlékét gyalázza meg, akik a horogkereszt miatt pusztultak el a második világháborúban teljesen értelmetlenül. Közöttük 1 600 000 német és kb 700 000 magyar.

2013. aug. 19. 14:32
 16/21 anonim ***** válasza:

Ne általánosíts.

Előbb tisztázzuk, hogy számodra ki zsidó.

Te mit értesz zsidó befolyás alatt?

Nevezd meg az adott dinasztiákat, csoportosulásokat, szervezeteket...

Kíváncsi vagyok, hogy mennyire vagy tisztában evvel.

2013. aug. 20. 13:57
 17/21 anonim ***** válasza:

Bezzeg a sarló kalapács nem érdekel senkit...És a vörös csillag sem.

Nekem az alatt haltak meg és lettek földönfutók a felmenőim közül néhányan (és még nem kevés ember), engem meg az zavar.

Vagy pl. mi az, hogy nem vihetünk magyar zászlót a Magyarországon tartott Magyar-Izraeli meccsre? Akárkinek akármi volt ezzel a célja, mindenkit láthatta, hogy ez csak provokációt fog szülni.

2013. aug. 20. 20:07
 18/21 tetro ***** válasza:

20.07

ki volt tiltva magyar zászló? vagy mégis miről beszélsz?

2013. aug. 20. 20:22
 19/21 anonim ***** válasza:
Igen, keress rá, szolnoki olaj csarnok, magyar-izraeli kosármeccs, zászlóbotrány. Nem engedték, hogy a magyar szurkolók magyar színeket vigyenek be.
2013. aug. 20. 21:01
 20/21 anonim ***** válasza:

Ez baromsag. Ott voltam a meccsen. Es - termeszetesen - magyar zaszloval a kemben, es buszken lengettem. Es senki sem kotott belem. Es messze nem en voltam az egyetlen.

Valaki kitalalta ezt a hulyeseget, es elterjedt mint a futotuz - nana, hisz zsidozni lehet az urugyen.

2013. aug. 23. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!