Oroszország hogyhogy nincs zsido befolyás alatt?
Hogy értve nem?
Oroszországban elcsitítják a szélsőjobbosokat, a radikális szerveződéseket, ez ok.
Itt napokig komolykodnak a híradóban, mert valaki cigányozik egy falfirkában, egy alsós iskolás magyar érzelmű zenét kedvel vagy meghallják, hogy bosszankodik valaki a jelenlegi helyzet miatt, amit közvetlenül ez az agyatlan segélyezés is okoz-őszintén, szerintem 10-ből 7 ember panaszkodik miatta, szóval tényleg csak arra van szükség, hogy valakit bizonyíthatóan elő tudják vele venni. Ennyi, ez azért gáz.
Nézd meg Putyin, a kisebbségekről szóló legutóbbi megszólalását. Ilyesmit itthon csak a jobbik szokott néha csinálni, rasszistázzák is miatta agyba-főbe.
Kepzeld: Korea, Kina, Japan sincs. Es eleg fontos gazdasagok.
Sot, Del Koreaban meg naci barok is vannak.
Szoval nincs mindenutt a zsido befolyas.
"A legtöbb ország az alatt van, a világ a lábuk elott hever."
Lásd [link]
Szóval, ugye mondani sem kell, az idézett mondatnál nagyob butaságot nehéz lenne mondani.
+++++
Aki horogkeresztet rajzol, az nem zsidózik, hanem annak a 41 743 400 civilnek az emlékét gyalázza meg, akik a horogkereszt miatt pusztultak el a második világháborúban teljesen értelmetlenül. Közöttük 1 600 000 német és kb 700 000 magyar.
Ne általánosíts.
Előbb tisztázzuk, hogy számodra ki zsidó.
Te mit értesz zsidó befolyás alatt?
Nevezd meg az adott dinasztiákat, csoportosulásokat, szervezeteket...
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire vagy tisztában evvel.
Bezzeg a sarló kalapács nem érdekel senkit...És a vörös csillag sem.
Nekem az alatt haltak meg és lettek földönfutók a felmenőim közül néhányan (és még nem kevés ember), engem meg az zavar.
Vagy pl. mi az, hogy nem vihetünk magyar zászlót a Magyarországon tartott Magyar-Izraeli meccsre? Akárkinek akármi volt ezzel a célja, mindenkit láthatta, hogy ez csak provokációt fog szülni.
20.07
ki volt tiltva magyar zászló? vagy mégis miről beszélsz?
Ez baromsag. Ott voltam a meccsen. Es - termeszetesen - magyar zaszloval a kemben, es buszken lengettem. Es senki sem kotott belem. Es messze nem en voltam az egyetlen.
Valaki kitalalta ezt a hulyeseget, es elterjedt mint a futotuz - nana, hisz zsidozni lehet az urugyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!