Mi a véleményetek arról, hogy Berlusconi hét évnyi börtönbüntetést kapott?
Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 22:31
1/9 anonim válasza:
Nem tudom elhinni! Mégis van isten?!?!
2/9 anonim válasza:
Úgy látszik egyes helyeken rendesen megbüntetik azokat, akik rászolgáltak, hiába állnak a hatalom csúcsán...
3/9 anonim válasza:
Megbukott és a médiabirodalma és a pártja sem menthette meg ettől. Még az olaszok is néha elkapnak egy főmuftit, csak nekünk nem sikerül. Bár az is igaz, hogy Viktor sokkal profibb mint Berlusconi, ő nem mocskolja be a kezét ilyesmivel. Ez a Széles, illetve a Simicska-Nyerges tandem dolga.
4/9 anonim válasza:
Ez még csak első fok, fellebbeztek, másodfokon majd felmentik, nem kell aggódni.
5/9 gazi válasza:
Jelképes, ha jól tudom még fellebezhet és fog is. Van annyi pénze, hogy ügyvédjei elintézzék neki, hogy kihúzza élete végéig szabad lábon. Ha másodfokú ügy lesz belőle az évekig elhúzódhat. Ez van.
6/9 anonim válasza:
Olaszország nem következmények nélküli ország, ellentétben hazánkkal.
7/9 Antimod válasza:
Dúl a maffiaharc ott is, és most éppen fordult egyet a kocka.
8/9 anonim válasza:
Kár, hogy csak ezt a piti kis qrvázást tudták rábizonyítani.
9/9 anonim válasza:
Tul sujosan buntetik a kúrvázást szerintem ezért nem kéne senkit lecsukni . Ha nem ő akor más kdugja meg azt a 17évest.
A komolyabak miat kellene elkapni adó csalás haatalómal való visza élés és a tőbi amik olyanok hogy a ploitikusok vanak baa pozicóba hogy lehetőséguk van megteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!