Chigago vagy Detroit a zűlöttebb?
Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 12:36
1/7 anonim válasza:
Szerintem Detroit sokkal rosszabb.
Chicago tűrhető még.
2/7 anonim válasza:
Chicago messze kultúráltabb mint Detroit: utóbbiban mindenhol elhagyott, felgyújtott házak vannak, az épületek fele üres, romos. Amíg a saját szememmel nem láttam, el se hittem, de valóban olyan, mintha egy kihalt város lenne.
3/7 anonim válasza:
Detroit, bár elindult valami az utóbbi néhány évben de még mindig fényévekkel rosszabb hely.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Detroit! Sokkal. Mára Chicago nagyon is élhető város lett. A bűnözés közel sem olyan magas mint a 80-as, 90-es években.
6/7 anonim válasza:
Chicagóban 33% a négerek aránya, Detroitban 82%, így valószínűleg Detroit.
7/7 gazi válasza:
A beverly hills-i zsaru alapján(ami alapvető forrásmunka a témában) Detroit a züllöttebb. Amúgy a film nem nagy szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!