Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hitler ölt saját kezűleg?

Hitler ölt saját kezűleg?

Figyelt kérdés
Mármint saját kezűleg? És konkrétan zsidót vagy egyéb számára kiirtandó fajhoz tartozó embert, embereket? Sokan gyilkosnak nevezik de ha azt nézzük példának amit a Fűrész c. filmekben látunk, ott sem saját kezével öl John. Furcsa hasonlat de remélem értitek mire is gondolok.

2013. jún. 5. 15:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%
A nemzetiszocializmus inkább elkülöníteni igyekezett őket, végső megoldásként egy külön államba. Több próbálkozás is volt.
2013. jún. 6. 12:19
 12/19 anonim válasza:
ölt,egy csotányt
2013. jún. 6. 18:01
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha már szóba került jehova vs Sátán:

[link]

2013. jún. 6. 19:48
 14/19 anonim ***** válasza:
38%
Akkor most jól értem, hogy Sztálin és Lenin is jófiúvá magasztosultak, mint akik saját kezűleg nem öltek embert? :) Király vagy öcsém! :)
2013. jún. 6. 20:29
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Ennyi erővel aki meghúzza egy fegyveren a ravaszt, az nem öl embert? Hiszen ő nem ölt meg senkit a saját kezével...

(Az én olvasatomban Hitler keze a német hadigépezet ravaszát húzta meg.)

2013. jún. 6. 23:09
 16/19 anonim ***** válasza:
69%
Aki lepontozott azért, mert azt írtam, hogy nem ismert írásos parancs zsidók etnikai alapon való tömeges legyilkolására, az kérem mutasson be egyet.
2013. jún. 6. 23:25
 17/19 A kérdező kommentje:
Na jó a tényleges kérdésemtől már marhára másfelé kezdenek néhányan kalandozni, és tegyük félre akkor ezt a "ha nem saját kezűleg akkor már nem is gyilkos?!"-kijelentésem mert valaki csak ezt olvasta el. Én nem magasztalok senkit sehova akármilyen pártban is szerepelt csupán az érdekelt, hogy HITLER SAJÁT KEZŰLEG (pusztakézzel, Luger-rel, szemével teljesen mindegy csak ő csinálja!) ÉLETE SORÁN GYILKOLT-E SZÁMÁRA SEMMITMONDÓ ÁBRAHÁM FIAI KÖZÜL BÁRKIT IS??
2013. jún. 7. 08:36
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Késő válasz de itt van: Hitler SOHASEM ölt meg egy embert sem a saját kezével, sem pedig lőfegyverrel a kekeckedők kedvéért. Az I. Világháborúban állítólag elfogott pár francia katonát, de soha nem ölt meg senkit.
2013. jún. 16. 23:26
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Az enkerdesem az,enne: VALLAS vagy FAJ?

A zsidók egy része tagadja a zsidóság faji különállóságát és azt hangoztatja, hogy a zsidóság csak vallásfelekezet. A másik részük (az őszintébbek) - különösen az ún. cionisták viszont nyíltan megvallja, amit egyébként minden egyes zsidó tud és érez, hogy a zsidóság különálló fajta.

Nem kell semmi különösebb tudomány annak a megállapításához, hogy a zsidóság külön faj. Honnan van az, hogyha elmegyek egy teljesen idegen városba, ahol senkit sem ismerek, a zsidókat - éppen úgy, mint a cigányokat - egytől-egyig felismerem. Nem a vallásukat olvasom le az arcukról, hanem a fajukat, mert a felekezeti sajátságok (bélyegek) sohasem öröklődnek, hanem csak a fajiak. Különben is lehetséges, hogy a kérdéses zsidók valamelyik keresztény felekezetnek a "buzgó" hívei. Nincs olyan ember a világon, aki az én arcomról le tudná olvasni a vallásomat.

2013. szept. 7. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!