Véleményük is van az írástudatlan lepontozóknak vagy csak a piros szín szimpatikus és ezért nyomkodják?
Elég gyerekes dolog mellre szívni a lepontozást...
Én például több, mint 10%-ot veszítettem a statisztikámból azóta, hogy politikai kérdéseknél is kifejtem a véleményem. De nem bánom, nem ez a fontos.
Nem a lepontozás a lényeg, hanem soha nem szólalnak meg, nem érvelnek, hogy mi nem tetszett nekik, csak mínuszoznak.
Álljanak ki. Ez bennük a bosszantó.
A lepontozók többnyire ostoba lelkibeteg trollok, és azt hiszik, az univerzum majd úgy táncol ahogy ők fütyörésznek. Aztán ha valaki romba merészeli dönteni a rózsaszín vattacukor felhőkakukkvárukat, habzó szájjal nyomja a piros kezet, mintha biopont ebédelt volna, és most ő jól bosszút áll a világon :DDDDDDDDD whehehehehehehehe a hős :DDDD LOL OMG :DDDD
Az ilyen életképtelen netbohócokat ki kell röhögni, vagy felléptetni Maunika showban, hogy ország-világ lássa, milyen vérkretén idiótákkal szívunk egy levegőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!