Valójában mi történt 2001 szeptember 11-ikén?
http://www.youtube.com/watch?v=YAH4blMYPJc
Nézd végig. Hat perc, de sok minden kiderül belőle.
Viccet félretéve: nem tudom biztosan eldönteni. Ez olyan kérdés, mint hogy ki bombázta Kassát a második világháborúban.
De vegyük sorra, kinek lett volna ez érdeke?
- Az arab terroristák: Ennek a következményeit látjuk, mert ez a hivatalos álláspont. Hihetetlenül megrengette a világot, hogy az USA nem sérthetetlen, és felszín alatti, valódi hátországgal nem is rendelkező terrorcsoportok ekkora csapást tudnak rá mérni. Előny tehát, hogy így felhívják magukra a figyelmet a világ előtt, és megmutatják, hogy bizony nem jelentenek elhanyagolható veszélyt. Viszont ha nincsenek teljesen elvakult vezetőik, akkor sejthették volna, hogy ezzel csak a saját sírjukat ássák.
- USA: Ami nekem az egészben a legfurcsább, hogy milyen kevés ember halt meg a merényletben. De ha valóban meg van rendezve, akkor nagyon ügyesen meg van rendezve. Igazából Amerikának hatalmas presztízsveszteség volt, hogy így az orrukra koppintott valaki, de egy nagyon látványos Casus Bellit szereztek gyakorlatilag az egész arab világ ellen.
De bárki követte el, terrortámadás volt, ez nem kétséges, és az áldozatai bármelyik esetben ugyanúgy gyászolandók.
maga a sikeres támadás fontosab mint a áldozatok száma.
A jelkép a kereskedelmi kőzpőn a katonai parancsnokság sikeres támadása volta cél hogy megrázó legyen.
Tedjuk fel indába kisiklik egy vonat 200an meghalnak kőztük 20gyerek senki nem tőrőfik egyhét mulva vele.
Ha angliában vagy usa ban egy pedofil megől és megerőszakol a sorndet vátogatva fele anyi 10 gyereket vagy eegy iskolai lővőldőző lőle 10 őt szivató rohadéékot joval tovább hir .
3/16: Osztom a véleményed! Látom nem én vagyok az egyedüli "ébredező".
Egyébként valóban robbantás volt. Az usának jobban érdeke volt, mint az afgán terroristáknak(!!) Lehet ezt összeesküvés-elméletnek minősíteni, de ami tény az tény! Kérdezőnek ajánlom: Wake Up Call (Ébresztőfilm) Csak nézd meg és rájössz mindenre. Mondjuk mindenki saját maga dönti el mit gondol, kinek hisz.
Az ösze esküvés elméletek alapbol cálfolhatatlanok a józan észnél erőseb érvekel mert nem létező dolog nem létéezésére nem lehet bizonyitékot taláni.
A hivatalos elméle megcáfolására meg nem látam még rende bizonyitékot. De van egy korábi 200 valahány válaszos kérdés eről .
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__4..
hoszú olvasmány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!