Svédországban polgárháborúhoz vezet a liberális politika?
Vagy inkább a rasszista svédek a hibásak?
Svédország az utóbbi 200 évben kimaradt a háborúkból, de úgy tűnik többé már nem számít a béke szigetének.
Igen ez volt a gond hogy a rendőrök lelőttek valakit aki fegyverrel rájuk támadt. Ó ezek a szemét rendőrök nem szeretik ha felszeletelik őket :D
Most komolyan hány magyar vonulna ki az utcára ha a rendőrök agyonlőnének egy közveszélyes machete-s honfitársunkat? Szégyen lenne ezért kivonulni, a rendőr dolga az hogy ezeket a elemeket megállítsa. Már csak azt a "pár" tüntetőt kéne szétverni és nyugi lenne az országukban. Svédország nem mellékesen a betelepülőkből él de valahogy úgy érzem nem a magyar orvosok hőbörögnek hanem török, közel-keleti fizikai munkások. A fizikai munkásokban meg az a jó hogy pótolhatóak. Ha őket hazazavarják másnap már be is van töltve a munkájuk.
"Svédország nem mellékesen a betelepülőkből él de valahogy úgy érzem nem a magyar orvosok hőbörögnek hanem török, közel-keleti fizikai munkások. A fizikai munkásokban meg az a jó hogy pótolhatóak. Ha őket hazazavarják másnap már be is van töltve a munkájuk."
Nem a vendégmunkások pusztítanak valószínű, hanem az afrikai, ázsiai menekültek és főleg azok leszármazottaik.
Gondolom a legtöbbjük már svéd állampolgár.
Ha ilyen hülyék , hogy befogadnak minden jöttmentet....
Minek kell őket befogadni egyáltalán?
Hogy növeljék a bűnözési rátát?
Kérdező igazad van, elolvastam a cikket de azóta eltelt pár óra és elfelejtettem mit is olvastam pontosan :)
Pár éve egy néger zenész csinált egy klippet ahol hát... megerőszakolt egy tipikus svéd lányt ( magas szőke kék szem stb) abból is botrány volt.
A második kérdésedre válaszolva: Nem, a svédek nem rasszisták de éppen itt lenne az ideje hogy azzá váljanak, gusztustalan amit a csőcselék leművel az országukban.
"Gondolom a legtöbbjük már svéd állampolgár."
Így van, a zavargók jó része tizen- és huszonéves, szüleik bevándorlók, de ők maguk már Svédországban születtek. Tehát a hazazavarás, amit fentebb javasoltak, nem járható út, ugyanis nekik Svédország az a haza.
Rendesen elvagytok tajolodva. 4 eve elek itt es messze nincs olyan nagy gond mint amit itt felvazoltatok. A legtöbb bevandorlo vagy fizikai munkat vegez (ahogy irtatok is) vagy vallalkozo es nincs veluk gond, ergo integralodtak. Most azert törtek ki a zavargasok, mert egy olyan rendor lott le egy bevandorlot aki nyiltan valalta a tette utan, hogy rasszista. A bevandorlonal pedig nem volt fegyver, ittas volt.
A közbiztonsag amugy nagyon jo. Ha van problema akkor sem a komplett bevandorlokkal van a gond, hanem a szelsoseges muszlimokkal (azonban, ha valamelyikkel gond van azonnal kitiltjak az orszagbol vagy bortonbe zarjak). Eddig csak egy komoly eset volt amit nagyon felkapott a media, az is 3 eve volt.
Az afrikai, azsiai, kelet-kozep europai bevandolokkal semmi gond sincs, ill. a bekes muszlimokkal sincs. Rengeteg 2. generacios bevandorlo egyetemre, foiskolara jar.
A frissen erkezet bevandorlok, akik a fizikai munkaban helyezkednek el kituno munkat vegeznek (pl. ahol en lakom ott a bevandorloknak koszonhetoen lendult fel az ingatlan piac, mert elotte nem volt ki dolgozzon). Ok viszonylag alacsony fizetesert nagyon jo munkat vegeznek, ill. tobb gyar is meghosszabitotta a szerzodeset az allammal (akik elotte elakartak menni olcsobb helyre pl. Kina vagy Latin-Amerika), mert az elotte betoltetlen helyekre talaltak bevandorlokat.
A magyar szelsoseges hirportalok szeretik jobban felfujni a gondokat mit azok valojaban.
Ill. itt a szelsoseges SD part nyomja a propagandat (a kovetoik nagyresze aluliskolazot emberekbol all, akik inkabb hibaztatnak masokat mint sem tanulnanak). Normalis tanult svedeknek (nem csak diplomsakora ertem, a szakkmunkasokra is) meg csak eszebe sem jut az, hogy csatlakozzon ilyen parthoz vagy, hogy elmenjen egy gyulesukre.
Azt se felejtsuk el, hogy ha bevandolokrol beszelunk akkor nem csak a mas kontinensrol erkezett bevandolokrol beszelunk. Ugyan ugy bevandorlo vagyok en is, ill. a tobbi magyar is aki kulfoldre koltozik. A legtobb magyar kulfoldon ugyan olyan "alja" munkat vegez mint a tobbi bevandrolo.
Szoval amikor arrol irtok, hogy nyirjak ki a bevandolokat vagy, hogy toloncoljak ki akkor azokra a magyarokra is gondoljatok akik az ehen halas elol menekuletek kulfoldre.
(Elnezest az ekezet nelkuli irasert.)
„Szoval amikor arrol irtok, hogy nyirjak ki a bevandolokat vagy, hogy toloncoljak ki akkor azokra a magyarokra is gondoljatok akik az ehen halas elol menekuletek kulfoldre.”
Én gondolok, nincs kivételezés, mert abból lesznek aztán a konfliktusok, mint ahogy ebben a konkrét esetben is.
15-ös
>> svédek nem rasszisták de éppen itt lenne az ideje hogy azzá váljanak
Szóval ide is eljutottunk... jó egy kicsit rasszist€ának lenni, mert ha nem, a fejedre sz'rnak. Norvégiában voltam tanuja ennek az esetnek: egy négus valamiért megharagudott az üzletesre és azt mondta neki: te rasszista ! Az meg meghajolt és ezt válaszolta: Köszönöm !
A 15-ös válaszoló vagyok. Igen, hasznos tud lenni a rasszizmus, a liberális gondolkodás addig működőképes amíg a másik fél nem nő a nyakadra, nem szívja a véred és nem akar hasznot húzni a hozzáállásodból. A rasszizmus nem csak úgy kipattan egyik napról a másikra, olyan nincs hogy két rassz egymás mellett békében éljen majd az egyik ok nélkül elkezdje rühellni a másikat. (A szomszédomat se utálom amíg nem kezd el hajnali kettőkor falat fúrni).
Svédországban pont itt lenne az ideje hogy kissé átgondolják a hozzáállásukat. Nem idegengyűlöletet mondok csak kissé markánsabb fellépést azokkal szemben akik az utcáikon tombolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!