Melyik országban várható először népszavazás az EU-kilépésről?
Magyarországon.
Anglia ugyanis nem fog kilépni,legalábbis nem valószínű. A többi államnak nincs oka rá,csak a társadalom egy véknyabb rétegének,amely viszont a radikálisabb,nacionalistább pártok hiánya végett nem élvez nagyobb támogatást.(Bár franciországban már Maria le Pen szélsőjobboldali pártja egyre erősödik,de ha jól tudom,nekik nem a legfontosabb cél kilépni az EU-ból-már ha egyáltalán céljuk).
A fejlettebb országoknak nem érdekük,a fellendülő gazdaságú országoknak még úgysem érdekük,viszont ott van például Románia. Ő is majdnem olyan helyzetben van,mint mi. Romániát is felvásárolják,ott is egyre erősödik a nacionalizmus,illetve Szlovákiában is előretört a nemzeti oldal,de nem valószínű,hogy ki fognak a közeljövőben lépni.
Viszont ott van Görögország. Ott is erősödnek a szélsőséges pártok,és a gazdasága is a csőd szélén van,azonban ők is csak úgy tervezték,hogy esetleg talán az eurozónából (azaz a közös pénzpiacból) lépnek ki.
Szóval,hogyha nem ragad a képzeletünk a földhöz,akkor a kérdésedre Angliát és Görögországot tudom írni,azonban ha a realitások talaján állunk,akkor egyértelmű,hogy: Magyarország.
És most ne jöjjön nekem senki azzal,hogy nincs esély a kilépésre,és szeretett hazánk nem fog kilépni az Európai Unióból!
De igenis ki fog lépni! És ez tény. Ennek be kell következnie,ugyanis ez a lépés történelmi szükségszerűség. Addig nem lehet Magyarország semleges állam,és addig nem lesz boldog a magyar nép,addig nem fog fajtánkra a béke fénye vetülni,ameddig alávetjük saját népünk érdekét egy mások által irányított uniformizáló, a globalizmus,liberalizmus mocskaiban posványodó,a magyar hagyományt,nyelvet,s őseink által felépített hazát semmibe néző új szuperhatalom kívánságainak!
Az egyesül Európa szép terv,azonban ez sokkal inkább szebb fényben világítana,hogyha nem kellene elhagyni a legalapvetőbb nemzeti értékeket is a nemzetállamoknak a közös ügy érdekében.
Tehát a legnagyobb esély a kilépésre Magyarország előtt áll,és végre is fogjuk hajtani.
És kedves liberálisok,majd ti is megtudjátok,hogy mit jelent egy népnek a létért folytatott kényszerű,végső küzdelem. Ha nem 10 év múlva,akkor 20,ha nem 20,akkor 50 év múlva-de akkor már szemtől szemben bőrünkön érezve fajtánk utolsó harcát, a teljes feledésbemerülés ellen.
nem lép ki senki,mert az nagy érvágás lenne nekik....vegyük csak a rahedli pénzt...
németek se lépnek ki,mert akkor pl vámot kéne fizetni a cégeiknek ami már visszavetné az ő növekedésüket...
"Maria le Pen szélsőjobboldali pártja egyre erősödik,de ha jól tudom,nekik nem a legfontosabb cél kilépni az EU-ból-már ha egyáltalán céljuk"
Le Penék is Eu ellenesek , de ők azért próbálnák megreformálni ,átalakítani, megjavítani az EU-t , hogy a kecske is jóllakjon meg a káposzta is megmaradjon.Tehát működjön is , de legyen nagy önállósága a tagállamoknak.
"Köszönöm 8/8-as a javításodat. Nem tudtam. Viszont ez jó dolog,ha így alakítanák át."
Ők egy totál más irányú Eu-t akarnak.
Én támogatom őket.
Csak sajnos sokan nácinak gondolják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!