Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Valahogy meg lehet állítani...

Valahogy meg lehet állítani Európa demográfiai bukását?

Figyelt kérdés
Itt arra gondolok ,hogy az európai unióban minden anyára 1.38 gyerek jut és erre már azt mondják ,hogy lehetetlen visszahozni a normálisra.És mivel csökken a népesség jönnek a bevándorlók és így Európa iszlámmá változik. Tényleg lehetetlen fordítani vagy még menthető Európa ügye?

2013. ápr. 28. 21:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Dolgozz rajta, kérdező! Legyen legalább 10 gyereked!"

Nem mindenki potyogtatja a gyerkeket felelőtlenül mint egyesek!

2013. ápr. 28. 22:42
 12/18 anonim ***** válasza:
51%
Meg lehetne fordítani, de ahhoz nem zsidó, libsi, fehérellenes politikusok kéne h vezessék.
2013. ápr. 29. 08:18
 13/18 anonim ***** válasza:
22:42: na ugye! De a kérdező ezt várná el az európaiaktól.
2013. ápr. 29. 10:14
 14/18 anonim ***** válasza:

Egyébként simán meglehetne oldani.

Át kellene alakítani a munka törvényeket , hogy kedvezzen a nagy családosoknak és ösztönözze őket.

A médiában a sok gyerekes , nagy családos modellt kellene mutogatni , propagandaként.

Vannak még ilyen intézkedések , amelyekkel egy 2,1 -2,2-es átlagtermékenységet lehetne produkálni.

Az USA-ban élő euro-amerikaiak sokkal öntudatosabbak ,van egyfajta büszkeségük , faji öntudatuk és jóval magasabb a termékenységük , mint az európaiaknak.

2013. ápr. 29. 10:22
 15/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat főleg 10:22 válaszát.
2013. ápr. 29. 15:17
 16/18 A kérdező kommentje:
Én nem várom ezt el az európaiaktól kedves 10:14.Azért kérdeztem meg ,mert nem akartam úgy letudni a témát ,hogy majd akkor megállítjuk ,ha mindenki szül 10-15 gyereket.Én erre más választ akartam találni ,de te semmit nem tettél azon kívül ,hogy azt mondod rám ,hogy én 10-15 gyereket akarok az európaiaktól. Megköszönném ,ha te nem tennél úgy ,mintha a fejembe látnál.
2013. ápr. 29. 15:35
 17/18 A kérdező kommentje:
Aki szeretne komolyabban "beleásódni" a témába akkor itt egy videó ,ami erről szól: http://www.youtube.com/watch?v=1JLHQCscMVE
2013. ápr. 29. 15:40
 18/18 anonim ***** válasza:

Minek akarod szaporítani a népességet?

Így is túlszaporodott az ember?

Ezzel semmi baj nincs.Ez természetes folyamat,egyszer helyreáll.

Nagyimék 15en voltak testvérek.Anyámék már csak 4en.

Ha a nyugdíjra gondolsz,azt eleve fel kellene számolni.

Nem arra kellene alapozni egy generáció jövőjét,hogy mi lesz a jövőben.Normális fizetést kellene adni az embernek,amiből öngondoskodni tudnak,de ehhez nem szabadna megengedni,hogy egyesek mocskosan meggazdagodjanak.Mert úgy nem működik.

2013. nov. 20. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!