Balu86MH kérdése:
Kínában mennyi az átlag kereset?
Figyelt kérdés
Forintban átszámolva mennyi lehet egy kínai munkás átlagkeresete kínában? Ezt így konkrétan sehol nem találom a neten, ezért tettem fel ide ezt a kérdést.2013. ápr. 26. 18:35
11/12 Metarc válasza:
A #6 és #8 hozzászólóknak :-)
Igen, bm., ezért hívják a fogalmat "ÁTLAG"-nak. Mert benne van a minimum, és a maximum is, meg az összes többi. Menjetek vissza általános első osztályba, asszem ott már tanították az átlag definícióját.
Ostoba gyökerek.
A kérdés feltevőjének pedig szintén ajánlom az általános iskolát. Az "átlagkereset" egybeírandó.
12/12 anonim válasza:
Kedves 5-ös Sanghajtól keletre már igen csak az óceán létezik, mert tudni illik Sanghaj Kína keleti részén van. Az egy marik rizs is durva kifejezés szerintem. A minimálbéri különbségek mennyire ütnek el? Havi szinten vagy 6-7 ezer forint? Abból szerintem Kínában sem veszel kettő nadrágot kedves marik rizs. Jó hogy nem egy hajléktalanhoz viszonyítasz egy mérnöki fizetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!