Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Oroszországnak végül tényleg...

Oroszországnak végül tényleg sikerül megállítania a népességfogyást?

Figyelt kérdés

[link]

Tényleg elkezd most az orosz lakosság növekedni?

Így Putyinéknak sikerült megállítani a népességfogyást?

(egyébként mennyi kínai van az országban? csak kérdem, mert olvastam itt kommenteket, hogy Kína el akarja venni Szibériát)

2013. márc. 28. 16:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"már megállították

jelenleg az orosz lakosság nagyon lassan, de gyarapszik"

Tényleg?

Jah értem. És a magyarokról vajon hogy vélekednek? Mert mi szlávok sem vagyunk, de ha kimennék pl Moszkvába akkor megvernének?

Mert olvastam, h eléggé agresszívak a nem szláv bevándorlókkal.

2013. márc. 28. 20:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem vernének meg.

A magyarok többsége kelet-balti antropológiailag , ami gyakori típus Oroszországban ,Ukrajnában is.

Sok külföldi is azt hiszi a magyarokra hogy szlávok.

Egyébként az oroszok a muszlimokat ,mongoloidokat ,afrikaiakat nem szeretik.

Semmi bajod nem esne Oroszországban.

2013. márc. 28. 20:39
 13/14 A kérdező kommentje:

Értem. Köszi.

De akkor tényleg lassú ütemben elkezdett az orosz lakosság növekedni?

2013. márc. 28. 20:48
 14/14 Cpt.Krisz ***** válasza:
Huhh, de unom már ezeket az idióta sztereotipiákat... Nem, nem vernének meg. Csak azért mondják, hogy agresszivak a bevándorlókkal, mert minden egyes terror támadás után amit a csecsen terroristák követnek el a szélső jobbosok megvernek néhány kaukázusi bevándorlót (ami elég szomorú). Amit pedig a 6. válaszoló linkelt (legalábbis a 2.) egy hatalmas hülyeség. Azon a diagrammon még a 2009-es adatok vannak, és akkor még tényleg fogyott a népesség, de 2012 óta nő. És az is hülyeség, hogy amiatt nő mert behozzák a régi tagállamokból az embereket, mivel ilyenkor a népszámlálók a születési/halálozási arányt nézik és nem a bevándorlók számát. A válasz a kérdésedre pedig: Igen, a népesség végre növekszik és szerencsére növekedni is fog!
2013. ápr. 3. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!