Szerintem a leírt állítások nem függenek össze - lehet valahol rossz a gazdaság, attól még nem lesznek szomorúak az emberek. Közép-Afrikában ahol tíz éve embermilliókat öltek halomra és gyakorlatilag semmi értékük nincs (vagy ami van is csak a földből és segélyekből) ma boldog fiatalok integetnek az út szélén, ahol meg elvileg dől a pénz az emberek zsebéből senki nem boldog (lásd akár kishazánk). Amúgy én Észak-Koreára voksolnék, de más diktatúrák vagy vallási háborúk helyszínei is "szóba jöhetnek" - egyértelmű: elszigetelség, kilátástalanság, buta lakosság, érinthetetlen hatalom, megalomán vezető(k) - ezek tesznek élhetetlenné egy országot szerintem.
2013. márc. 24. 20:39
4/16 anonim válasza:
"Amúgy én Észak-Koreára voksolnék"
Hidd el nekem, hogy azok a szerencsétlenek olyan boldogok és elégedettek, mint itthon a fideszesek.
2013. márc. 24. 20:43
5/16 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy Románia is elég rosszul áll anyagi és gazdasági téren. Hogy ebből mi igaz, azt már nem tudom..
2013. márc. 24. 20:47
6/16 anonim válasza:
"Hidd el nekem, hogy azok a szerencsétlenek olyan boldogok és elégedettek, mint itthon a fideszesek."
Persze, aki párttag az minden diktatúrában boldog :)
2013. márc. 24. 20:48
7/16 anonim válasza:
Uganda, és a környező országok.
2013. márc. 24. 21:49
8/16 anonim válasza:
Szomália, Afganisztán, Niger biztosan benne van a "TOP10"-ben.
2013. márc. 24. 22:47
9/16 anonim válasza:
Valószínű valamelyik háború sújtotta, szegény afrikai ország a nyerő.
Amerikában Haiti és Nicaragua, Ázsiában Afganisztán, Európában Moldova vagy Koszovó lehet a legrosszabb.
2013. márc. 24. 22:51
10/16 anonim válasza:
Burma még kimaradt, az se lehet egy leányálom. Katonai diktatúra, mást nem is nagyon kell mondani róla.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!