Hol lehet aláírni azt a petíciót, ami a magzati élet védelméről szól?
Bocs, de nem a véleményedet kérdeztem, hanem hogy valaki tudja e hol lehet aláírni.
Ha kíváncsi leszek rá, akkor majd külön felteszek egy kérdést a te kedvedért.
# 1
Én nem vagyok vallásos, mert az összes dogma és hitrendszer egy agymosás.
De a magzati embriókkal való kísérletezés undorító és ocsmány dolog! Akárcsak az abortusz.
"Remélem sehol! De ha még csak kezdeményezés, akkor lehet, hogy nem lesz belőle semmi, mert győz a józan ész."
Jó, akkor veled is kísérletezgethetnénk. Például mennyire extrém hideget és meleget bír ki az emberi test anélkül, hogy szétfagyna vagy megsülne. Érzelmek ne számítsanak, győzzön a józan ész!
"Tudod te hány súlyos beteg ember életét menthetik meg az orvosok és a tudósok azokkal a kísérletekkel?"
Nulla.
www.oneofus.eu/hu
Egyébként ez tudományetikai kérdést vet fel, tudniillik, hogy az ember van a tudományért vagy a tudomány az emberért. Én a magam részéről a másodikat tartom helyesnek (ugyanis a másik nem csak az extrém emberkísérleteket engedné, de magába a természetbe való durva beavatkozást is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!