Szerintetek ez nem túlzás egy kicsit? Örökre eltiltás?
Szerintem , ez igen nagy túlzás és nevetséges hogy örökre el lesz tiltva az illető.
Nem szép dolog ezt mutogatni ,de ez akkor sem megoldás.Inkább fizessen 500 eurós büntetést vagy hasonló.
Na , de eltiltás?
Ez már a cionista pofátlanság teteje.
És a zsidók csodálkoznak hogy sokan nem szeretik őket ,vagy negatívan vélekednek róluk.
"Nem csináltam volna ezt, ha tudom, mit jelent."
Az, hogy egy 20 éves ember nem tudja, hogy mit jelent az a karlendítés, ami egyértelműen látszik a képen, hogy nem integetés, az siralmas. Vagy hazugság.
Feltételezem, ha a szövetség ilyen módon lemond róla, akkor egyéb problémák is lehettek vele.
Elképesztő pofátlanság. Ez semmi nem volt, ráadásul más focista is emelte fel így a kezét futás közben.
Mindegy + néhány tízezer szavazó az Aranyhajnalnak.
Miért menne sittre?
Görögországban nem bűncselekmény a római karlendítés és a holokauszt tagadás.
A zsidók éppen mostanában kezdték bökdösni ezért Görögországot.Meg lobbiznak hogy legyen bűncselekmény.
A football és a hasonló sportok , hatására sok adrenalin termelődik , például egy gól után örömükben , sok mindent csinálnak a játékosok , valamelyik körbe-körbe futkározik ,valamelyik római karlendítést vagy egyéb őrültséget.
Hozzá tartozik a játékhoz.
Szerintem Görögország nem ilyen demokráciát alkotott.
A csávó tudta hogy ezzel mit kockáztat ha így is bevállalta megérdemli a sorsát. Én is fociztam sokáig de eszembe nem jutott hitleri karlendítéssel ünnepelni.
Én a srác helyében visszadobnám a labdát és azt mondanám bizonyítsátok be! Ezen kívül perelnék becsületsértésért.
Nem úgy indult a keze, nem a szívétől, hangot nem adott hozzá, a Führer sem ült a lelátón. Ez már megint egy sz@arakodás volt.
egy válogatott világszinten képviseli az adott országot, egy-egy világesemény kapcsán simán akár milliós nézettség előtt is. Aki felveszi a címeres mezt, az onnantól kezdve nem szimplán egy egyén, hanem egy ország képviselője.
Nagykövetnek se küldenek ki olyat, aki ilyen mértékben nem bír ember módjára viselkedni, mert a francnak se kell, hogy miatta lejáratódjon az ország.
Valaki szemetkedik a zsidokkal - erre kap egy pofont - ti itt rogton elkezdtek sirankozni, hogy szegeny artatlan...
Okosabb lenne, ha eszbe vennetek vegre, hogy a zsidokkal sem lehet szemetkedni, epp ugy mint barmely mas nemzettel sem.
Mit kellene bizonyítani? Ott a videó, látszik, hogy először valóban integet, aztán még akkor is tartja a karját, amikor többen próbálják lefogni. Mindezt egy nappal a görög zsidòk elhurcolásának emléknapja előtt. Mint tudjuk, a FIFA keményen fellép minden hasonlóval szemben, nem véletlenül játszunk zárt kapuk mögött mi
sem. Én elhiszem, hogy nem tudta, hogy mit csinál, de ez a helyzeten semmit sem változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!