Most Észak-Korea komolyan átgondolta ezt az egészet a háborúról?
Csak azért kérdezem, mert az összes kimutatás szerint Dél-Korea önmagában lenyomná Északot.....
Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen háború lenne az Észak-Koreai rendszer vége....
Szerintetek mi lesz?
(én úgy tudom, hogy még Kínának is ciki már támogatni Észak-Koreát...vagy ez nem így van?)
"Csak azért kérdezem, mert az összes kimutatás szerint Dél-Korea önmagában lenyomná Északot..... "
És mondok egy még viccesebbet: Az összes kimutatás szerint Magyarországon 2014.ben is a Fidesz nyer választást. Ennyit a kimutatásokról.
Az észak-koreai embereknek lehet jobb is lenne ha dél annektálná őket.
Legalább megszűnne az éhezés.
A gond hogy amilyen agymosottak az északiak , nehéz lesz nekik beadni.....
"Az észak-koreai embereknek lehet jobb is lenne ha dél annektálná őket. "
Maga Dél-Korea se akarja annektálni őket, mert tönkre menne Dél-Korea....akkora a különbség a 2 állam között. Mármint fejlettségben, és gazdaságilag....
Meg a rengeteg agymosott mit mondanak, ha látnák, hogy a rendszernek vége?
Dél-Korea 100%, hogy nem fogja (egyből) annektálni Észak-Koreát. Akkora a különbség a 2 Korea között, mint mondjuk Magyarország, és Etiópia között.
Amit egy Déli megkeres átlagfizetésben 1 hónap alatt, azért egy Északinak 40 (!!!) évet kell dolgoznia.
Max azt tudom elképzelni, hogy ha egyszer (reméljük) megdől a rendszer, akkor szépen fokozatosan felhúzzák valamennyire Dél-Korea szintjére, és utána.
Nem mindenki agymosott. Sokan rájöttek, hogy amibe élnek az rossz, de megszokták, mert "ez a biztos", tenni meg semmit nem tudnak ellene.
Dél-Koreát sem kell félteni, volt régebben egy incidens, akkor a Dél-Koreaiak szabályosan imádkoztak, hogy hadd keverjenek le egy nagy büdös pofont Észak-Koreának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!