Miért ne lehetne egy "közép-európai" uniót létrehozni?
Tagja lehetne Magyarország ,Szlovákia , Csehország , Szlovénia , Horvátország , Románia ,Szerbia ,a 3 balti állam.
Véleményem szerint jobb lenne , hisz hasonlóak ezeknek a népek több tekintetben , mentalitásban is.
Jobb lenne mint a tökfej hiperliberális "felvilágosult" (inkább elsötétült) britekkel meg franciákkal egy kupacba akik minden hülye ideológiát ,meg baromságot ráerőltetnek rá a tagállamokra.
És nem engedik hogy önállóan cselekedjünk.
Ebben az unióban egyenlőek lehetnének a tagállamok mérettől , teljesítménytől , pénztől függetlenül.
Szerintem ebben van a jövő , de lehetséges hogy az Eu magától is ketté szakad.
Normális demokrácia lenne , ehelyett a ,pusztító romboló liberális demokrácia helyett.
"Tagja lehetne Magyarország ,Szlovákia , Csehország , Szlovénia , Horvátország , Románia ,Szerbia ,"
Úgy érted nagy Magyarországot létrehozni? Kérdezd meg a franciákat...
Lengyelországot , Bulgáriát kihagytam.
Nem , nem Magyarországot létrehozni , hanem egy uniót.
Egy olyat ahol mi , sajátosan kezeljük és oldjuk meg a problémákat , hisz vannak bizonyos problémák melyek ugyanazok.
Igen , pontosan olyan.
Vagy Duna konföderáció , nevezzük ahogy akarjuk.
A főváros?
Észtország , Litvánia vagy Lettország.Ezekkel senki nincsen olyan rossz viszonyba.
Budapest , Pozsony...Prága , ezek nem lehetnek mert akkor elég nagy vita lenne.
A Visegrádi négyek is valami ilyesmi volt, csak nagy magyarjaink meglobogtatták Szlovákiában a Nagy Magyarországos, Árpád-sávos zászlót és elhalt az egész.
"Ebben az unióban egyenlőek lehetnének a tagállamok mérettől , teljesítménytől , pénztől függetlenül."
Ez most is így van, lásd elnyert támogatás. Plusz önként léptünk be.
Azt ki mondaná meg, hogy ki a tagja a te uniódnak? Mi?
Abban se vagyok biztos, hogy a többi országnak olyan nagy szüksége lenne ránk, ők jól elvannak az EU-ban, és fejlődnek!
Én inkább kereskedek, meg építek kapcsolatot a franciákkal, meg a britekkel. Jól van ez így.
Ad 1: Észtország nem Közép-Európa.
Ad 2: Milyen a normális demokrácia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!