Ki volt Hitler apja?
Miért nem lehet megnézni a wikipédián.
Miért nehezebb beütni a gugliba mint ide?
Amúgy meg Alois Hitler volt az apja aki vámtistrviselő volt azthiszem.
Ő elvette a saját unokatestvérét feleségül és ebből a házasságból született Hitler.
A családban több embert is kezeltek elmegyógyintézetben ami megmagyarázza Hitler viselkedését és dühkitöréseit.
Továbbá Hitlert gyerekkorába többször verte az alkoholista apja.
Egyébként Hitlerről többször terjesztették hogy zsidó,de ez nem igaz ugyanis Hitler ősei Graz-iak voltak és abban az időben nem telepedhettek le ott zsidók.
Eredeti nevük Heidler (kisbirtokos) volt amit kevésbé parasztos Hitlerre változtattak.
o.O ez durva, vajon a történet hogy folytatódott volna ha Hilernek lett volna Eva Brauntol gyereke?
Maria Anna Schicklgrubernek és 1 zsidónak lett Alois a gyereke, de ha nem akk ki?heidler? nem hiszem.
amúgy én nem hallottam arrol h hitler zsidó lenne , csak azt h a felesége szóval Eva Braun zsidó?
Azt nem tudom hogy Eva zsidó volt-e,de viszont a legelvetemültebb SS tisztekhez is jártak zsidó k*rvák,akkor persze nem számított a származás.
És az első világháborúban amikor Hitler a nyugati fronton szolgált a többiek Dolf bácsinak hívták mert a katonatársai francia bordélyházakba jártak és azt mondta nekik hogy ezzel beszennyezik a germán vért.
Úgyhogy nem hiszem hogy zsidó lett volna Braun.
De viszont a TV-ben láttam hogy szifiliszes és Parkinson kóros volt.
Ha megnéztek róla videót látjátok hogy milyen erősen remeg a jobb keze.
(Ezért is fogott mindigg valamit a jobb kezében)
A szifiliszt meg ki tudja hogy kitől kapta.
Hitler mindenesetre nem teljesítette meg az általa kitalált árja fajt.
Jó szónok és provokátor volt de semmi több.
oszt honnan tudta hogy odajártak?
más felesége nem volt?
"honnan tudta hogy oda járnak?"
Egyszerű:a többiek kitették facebookra többször is,Hitler meg mindig dislike-olt...Trollface
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!