Németország mai lakói tényleg ilyen szörnyűek lettek?
"Szeretjük a nemzethalált"
"Nem érzünk szeretetet Németország iránt"
Ezek voltak felírva.
Szerintem ők túl lőttek a célon , ez már nem antifasizmus hanem antipatriotizmus.
Nem kell senkinek ugrálni meg táncolni hogy mekkora magyar vagy német, de ami a képen látható az nem normális , inkább már beteges.
És ilyenek Európa vezetői....
Nem értem hogy nem büszkék az országukra, nemzetükre , amikor Európa vezetői , és ők az egyik legjobb autógyártók , elismert a legtöbb termékük illetve a tudásuk.
Azt tudom, hogy az NDK területen élő németeken nem fogott úgy az agymosás , többet megőriztek a becsületükből.
Kijelenti , hogy gyűlöli a hazáját és még büszke is rá ,sőt hirdeti is, személy szerint a bolondok házába záratnék ilyen "embereket".
Viszont nem is nagyon értem hogy a német kormány hogy hagyhat ilyesmiket.
Angela Merkal játszotta a nacionalistát , közben ugyanaz mint nálunk Gyurcsány.
Egy áruló.
"A sógorékon , rajtunk nem fog úgy az agymosás?"
Ajjaj, "rajtunk" ne fogna?? Olvasgassad a ballereket akár itt, akár a rengeteg balos-oldalon aztán meglátod itt vannak csak ám agymosottak!
Csatlakozom az előttem szólókhoz: ilyenek mindenhol vannak. Még Japánban is, ami hagyományosan hazaszerető, tradicionális szellemben élő társadalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!