Mit ígér Barack Obama, és mit John McCain, ha őt választják meg elnöknek?
Barack valtozast iger, a ven fax meg egy Bush klon...tovabbi penzszorast, tehat haborut...
En Hillary-ra szavaztam volna. Sajnalom, hogy kibacott vele a sajat partja...
Baracknak szuksege lesz ra, hogy magahoz edesgesse valahogy mert delen bizony nagyon nem akarodzik a nepnek egy feketere szavazni...ha McCain nyer...az meg a legnagyobb bukas az USA-nak...72 eves ven haborus esz oszto...igazi tenyerbemaszo pofaju Bush copy.
Nagyon egyetértek az előttem szólóval! Ha McCain nyer, aazl szerintem nemcsak az USA, hanem a világ is veszít, mert marad ugyanez az "én vagyok a világ ura" politika.
Ha Obama nyer, talán végre történik valami változás. De ehhez tényleg az kell, hogy Hillary meggyőzze a választóit, hogy helyette Obamát támogassák. A déli államokban valószínűleg elég sok demokrata gondolja úgy, hogy inkább egy republikánus, mint egy fekete. Ezt a hozzáállást nem lesz egyszerű megváltoztatni.
nem vagyok én mám teljesen biztos, hogy Obama jó lenne. Félreértés ne essék, utálom, mint a xart a republikánusokat, csak nem vagyok benne teljesen biztos, hogy az amcsik 2 bush ciklussal a hátuk mögött megtanulták a leckét. Nevelési célzattal kellene még nekik 1-2 republikánus ciklus.
A másik, ami elgondolkoztat az irak. Lehet azon vitatkozni, hogy mennyire volt jogos és megalapozott a lerohanás, de lényegtelen. A xart már beleborították a ventilátorba, és nem vagyok meggyőződve róla, hogy egy ennyire elmérgesedett helyzetet a demokraták a maguk módszereivel uralni tudnák. Odamenni sem kellett volna, de nem vagyok benne biztos, hogy eljönni olyan jó gondolat...
Kedves elottem szolo volt nem is olyan reg egy Jimmy Carter nevu mogyorofarmer, akibol elnok lett...es Nobel vilagbeke dijas...nezz utana, hogy miert.
McCain-nel mindenki jobb....meg egy feher anyatol szuletett fekete is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!