Mit fog kezdeni Ny. Európa a cigány népvándorlással?
A hírek szerint a szegénység elől "menekülő" romák elvándorolnak mert a csúnya, rasszista kelet-európaiak nem hagyják őket élni és kirekesztik őket.
Visszatoloncolni?Hogyan amikor Románia meg Bulgária is Schengeni övezet része lesz.
Angela Merkel is miket mondott , német létére nem volt ott amikor az észt osztották.
Engem nem zavar hogy vándorolnak.
Az viszont igen hogy az érintett országokat fogják megbüntetni meg felelősségre vonni hogy miért nem faragtak belőlük normálisabb embert.
Itt az alkalom , próbálják meg a nyugatiak.
Erre én is kíváncsi lennék! De valószínűleg kitoloncolnák őket (ugye ott szabad). A franciák is azt csinálták.
De így lehet megértenék a "magyar rasszizmus" okát is, ki tudja. :)
"Hogyan amikor Románia meg Bulgária is Schengeni övezet része lesz."
Nem tudom engedték-e már, de régebben ha jól emlékszem nem engedék az övezethez való csatlakozásukat, gondolom nem ok nélkül.
A kitoloncolással nem érnek sokat.
Nincsen határellenőrzés , vissza tudnak menni.
Hát , ott több segélyt kapnak mint itt.
Anglia , Németország ,Franciaország , más szociális rendszerrel rendelkezik.
Franciaországban főleg ,mert szocik vannak kormányon, és oda elég sok is vándorol be.
"Atomot a cigányoknak az lenne a megoldás."
Hülye vagy??? Mi is itt vagyunk! Csernobil 86-ban történt és még mindég sugároz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!