Ez lenne Európa jövője?
http://www.youtube.com/watch?v=Q8_GxRFXAaY
Ez szörnyű.Remélem hogy a videó készítő csak túloznak.
Egy pillanatra Magyarország is látszik benne és szó esik róla.
Látom nem csak röhögtem félholtra magam, amikor az angolok többsége, a bevándorlásra panaszkodva, kijelentette, hogy ki akar lépni az EU-ból, ezzel kirúgva a kontinensről bevándorolt (ergó fehérbőrű) vendégmunkásokat, viszont megtartva a muszlimokat és indiaiakat.
Alig várom már a fejüket, amikor meglátják milyen irányba mozdul el az etnikumok aránya, miután az összes lengyel/német/francia/magyar hazavándorol tőlük. :)
Szerintem is , a muszlimok alapból nem problémásak csak megfelelő törvények kellenének ezeknek a fanatikusoknak az eltávolítására.
Nemrég Franciaországban megállítottak egy IC vonatot az afrikai néger bevándorlók és ki akarták rabolni.
Vannak pártok , itt és ott is akik változtatnának ezen kedves utolsó.Csak a média lejáratja őket meg mindenféle jelzőt ragasztanak rájuk.És olyan dolgokat mondanak róluk amely nem igaz.
Minden Eu-s országban vannak ilyen pártok.Nálunk a Jobbik , Franciaországban a National Front , Svédországban a Nemzeti Demokraták pártja és még sorolhatnám.
"Vannak pártok , itt és ott is akik változtatnának ezen kedves utolsó.Csak a média lejáratja őket meg mindenféle jelzőt ragasztanak rájuk.És olyan dolgokat mondanak róluk amely nem igaz"
Igen tudom, bár kíváncsi lennék, hogy pont a jobbik szúrja mindenkien legjobban a szemét. Pedig szerintem vannak tőlük sokkal szélsőségesebbek is, de azokkal érdekes módon máér nem foglalkoznak annyira.
Vagy egy kis, gyenge országgal mernek csak ennyire kekeckedni?
Igen európai szinten ha körülnézünk a Jobbik nem olyan kemény.
A görög Arany Hajnal vagy a német NDP sokkal durvább dolgokat csinál és kemény dolgokat is ki mernek mondani.
A Jobbik meg soha nem éljenezte Hitlert meg a 3. Birodalmat mivel az is egy megszálló hatalom volt mint a Szu. és megszállókat meg azoknak a vezérét nem szokás éljenezni meg dicsőíteni egy nacionalista embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!