Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A szomszéd országok szeretik...

A szomszéd országok szeretik e a magyarokat?

Figyelt kérdés
A szerbek,a Horvátok, a Románok, a Szlovákok, az Ukránok, vagy az osztrákok? na meg a szlovének... Ezek közül ki szeret minket?

2013. jan. 29. 19:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

Minden gyermek alapvetően gonosz. Csak a neveltetése teszi azzá akivé válik. És itt nincs faji külömbség. A lét a tét.

Minden országban vannak akik gyűlölik, és vannak akik szeretnek minket.

"Ha gazdag utazóként mész oda, szeretetet kapsz,

ha koldusként térsz be, utálattal viselkednek."

"Minden ember a megjelenése folytán viseltetik"

Ezt mindenki tudja, Te miért nem?

2013. jan. 30. 15:57
 22/25 mustafa33 ***** válasza:
100%
Utolsó, a válaszodnak semmi köze a kérdéshez, mégha úgy godolod is. Ők gazdagon is utálnak. A pénzedet azt nem, de téged igen.
2013. febr. 1. 21:07
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Az osztrákok nagy része szereti a magyarokat, a többit nem tudom.
2013. febr. 7. 14:25
 24/25 anonim ***** válasza:
Nehogy azt hidd hogy a románok meg a szlovákok szeretnek minket!! Nincs történelmük és féltékenyek!!! Szerbiában pedig holokauszt ment 1939-ben,lehet még ma is az megy ,csak hallgatnak mint a sír.
2013. jún. 26. 17:57
 25/25 anonim ***** válasza:
53%

A horvátokkal elég jó a kapcsolatunk.

A szlovénekről a tesóm azt mondta, hogy mind nagyon rendesek voltak.

A románok 40%-a nem utál bennünket. Ez csak tipp, mert ezt meg azt hallottam róluk. Én jártam ott és nagyon kedvesek voltak, pedig tudták, hogy magyar vagyok.

Tudom, hogy a szerbek közül is vannak rendes emberek, ha a többiek utálnak, nem kell velük foglalkozni. Ugyanez jellemző a szlovákokra is. Nekem van szlovák barátom. Ő szereti a magyarokat. Nagyon mérges tud lenni, ha egy szlovák szidni kezd egy ártatlan magyart.

2013. nov. 13. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!