Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A külföldi államoknál miért...

A külföldi államoknál miért rasszista Magyarország, amikor csinál valamit a cigányokkal, de amikor a külföldiek tesznek valamit az miért normális?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom , hogy Magyarországon mekkora a rasszizmus a cigányokkal szemben de amikor a franciák és a kanadaiak kirakják őket az miért nem számít annak ? Vagy halottam olyanról , hogy egy várost betonfallal körbevettek és oda deportálták őket .

Nem értem , hogy miért kötnek folyton a magyarokba a külföldi országok . Mi ennek az oka ?

2013. jan. 26. 12:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%
Azért, mert a nagy országok bármit megtehetnek, mi pedig kicsik vagyunk, a nevünk hallgass, belénk lehet kötni bármiért.
2013. jan. 26. 13:56
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

"Dehogynem lehet gyermekem. Te nagyon nagy tévedésben vagy. Aki egy adott közösség, egy társadalom normáit, törvényeit nem képes elfogadni, azok szerint élni azt úgy ki lehet tenni a közösségből, hogy csak úgy füstöl. Téged jól átcsesztek."

Te meg nagyon hülye vagy az a helyzet.Leszarom,hogy lepontoztok,de mégis hová deportálnád a cigányokat?Nem kellenek azok sehová sem..nem akarom védeni ezeket a...de felhúz,hogy a "nagy logikáddal" próbálsz hülyének titulálni engem.

Vagy ha ki lehet őket tenni akkor mondj 1 cigányt akit a viselkedése miatt kivágtak innét az országból.(?)Na látod.

NEM LEHET!Nem lehet őket lőni sem, nem deportálhatod őket és semmi ilyet nem tehetsz.

Sőt,nézd meg Fro-t,mit csinál a sok arab?Ők képesek alkalmazkodni a franciákhoz?...és ők csak bevándorlók, nem élnek ott évszázadok óta mégsem rakják ki őket.

Nincs lehetőség kitenni a cigányokat Magyarországból (egyenlőre)

2013. jan. 26. 14:03
 13/22 anonim ***** válasza:
94%

előző

kéne egy magyarországtól, romániától szlovákiától ukrajnától elcsapott terület, mindenki adjon egy kicsit és a cigányainak ingyen lakást felhúzni, azt boldoguljanak:D

kifizetődőbb lenne mint folyton adni a "segíjt". nevezzetek rasszistának de most eljátszottam a gondolattal hogy milyen lenne a fenti ötlet mármint magyarország csak magyarokkal szerintetek?

2013. jan. 26. 14:16
 14/22 anonim ***** válasza:
11%
Mert nyilvánvaló,hogy bárki is adnak nekik területet...plusz akkor itt lesznek szomszédok, átjárnak lopni és akkor jön,hogy külföldiek,nehezebb is lenne ellenük eljárni.
2013. jan. 26. 14:18
 15/22 anonim ***** válasza:
95%

14.

Vasfüggönyről nem hallottál még?

Egy magas drótkerítés , körülötte taposó aknákkal , őrtornyokkal.

2013. jan. 26. 14:31
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

"Magyarországon csak Jobbikos-Hungarista elvakult emberek cigányoznak-zsidóznak kergetik szerencsétleneket,vagy verik."

Te sem az országban élhetsz, vagy a rózsadombi flaszterről osztod az "észt" max! Miért nem költözöl közéjük, hogy lásd, hogy kergetik a "náci madzsarok" őket?

Viszont a fordítottját már láttam én is.

2013. jan. 26. 17:20
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

"Leszarom,hogy lepontoztok,de mégis hová deportálnád a cigányokat?"

Hát igen, ez jogos felvetés, sajnos.

2013. jan. 26. 17:23
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Zsidót nem is bántottak fizikailag itt már sok évtizede.Miről beszéltek?

Ellenben Franciaországgal ahol zsidó gyerekeket öldöstek csak mert zsidók.

A cigánykérdés az más téma.Őket nem rasszizmusból utáljuk hanem tapasztalatból.

A magyar soha nem volt rasszista vagy gyűlölködő nép hisz ez egy multikulti ország volt.Ott van Fekete Pákó példája , soha nem érte rasszista támadás vagy atrocitás pedig elég régóta itt él ,mivel mindenki tudja hogy Pákó egy idióta bulvárhős és hivatásos bohóc de civilizált és nem árt senkinek.

2013. jan. 26. 17:24
 19/22 anonim ***** válasza:
91%
Vajon a "táblás" és követői mikor megy a kanadai nagykövetség elé tüntizni? :)
2013. jan. 26. 18:13
 20/22 anonim ***** válasza:
6%
Ez az ország a világ egyik legnagyobb hulladék lerakóhelye ezért mindenki ide akarja őket gyömöszkölni
2013. jan. 26. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!