Mikor lesz nálunk is ilyen?
itt is gratulálnak, de magukból kiindulva párttól függetlenül mindig újraszámoltatják :D
Itt már csak az uccsó morzsákon marakodnak, ami még magyar országból létezik. Én attól tartok, hogy magyarország el fog "tűnni".
itt nem lesz soha.
ők inkább óvodást játszanak és kivonulnak.:D
2000-ben ott is újraszámlálás volt. Akkor hol a jenki felsőbbrendűség?
Egyébként Gyurcsánynak nem gratulálni kell, ő két pofont érdemel.
Röviden:SOHA!
Bővebben:SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN!
az hagyján, de a briteknél meg pl. a politikai ellenfelek együtt söröznek, miután munkaidőben leüvöltötték egymás haját.
ezek az urambátyámok meg nem hajlandók egymás után ugyanazon az ajtón kimenni. :)
viszont, képesek több pénz lopni sokkal kevesebb büdzséből, mint a jobb sorsú országokban.
ki ebben jó, ki abban..
"az hagyján, de a briteknél meg pl. a politikai ellenfelek együtt söröznek, miután munkaidőben leüvöltötték egymás haját."
Az nagyon jó, mert azt jelenti, hogy ellentétük csak színjáték, igazából a háttérben egy brancsba tartoznak.
Másképp fogalmazva korruptak és hazugok, mert saját terveik vannak ahelyett, hogy a szavazóikat képviselnék.
Gondolom, e felsőbbrendű civilizáltság miatt van annyi politikai potrány náluk.
én kb az mszp kormányzás idején kezdem követni a politikát, és nekem eddig csak az jött le, hogy x mond valamit, erre y aztmondja az hazugság, nem igaz. Konkrétabban az mszp mondd valamit és a fidesz azt mondja hogy úgy nem jó.
kíváncsi leszek, hogy fordított helyzetben is ugyanilyen semmittevő és ellehetetlenító módon fognak-e az ellenzékiek viselkedni a fidesszel szemben ha hatalmon lesz, mert akkor ugyanez fog folytatódni ami most egy szerepcsere után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!