Miért nem üzenünk hadat a németeknek?
Figyelt kérdés
2012. dec. 26. 12:25
11/38 anonim válasza:
"Miért nem üzenünk hadat a németeknek?"...mert kiröhögnének minket.
12/38 anonim válasza:
Na, kérdező, kíváncsi vagyok, hogyan képzeled el az egészet, a hadüzenettől kezdve a végkifejletig. Na, tehát, "Mi magyarok, hadat üzenünk nektek németeknek" << így kezdődik. Na de utána? Folytasd, érdekel.
13/38 anonim válasza:
Mert az erősebb soha nem támadja meg a gyengébbet!!!!
Szegény németeknek esélyük sem lenne, úgyhogy nem lenne tisztességes :DDD
14/38 anonim válasza:
mert nem üzenhetünk csak úgy hadat mindenkinek, nincs támadásra alkalmas hadseregünk, amúgy meg miért akarsz hadat üzenni a németeknek?
15/38 anonim válasza:
Hadat nem nekünk kell üzenni.
Csak el kell foglalni Glywice-ben a rádióadójukat.
A többit majd Ők intézik.
16/38 anonim válasza:
Te tényleg ennyire hülye vagy?
Hol élsz te a "kalandozások" korában?Az sem tartott túl sokáig!
Ha akkor az a jóeszű István nem veszi fel az európai fordulatszámot,már a varjú sem károg utánunk!
18/38 anonim válasza:
"Miért??? Akkor nem terem a búza???"
A búza terem, de éljél már légyszíves kenyéren meg vizen. Bocs, de nekem az nem nyerő.
20/38 anonim válasza:
Hát erre a kérdésre én sem lennék büszke...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!