A HAARP időjárás befolyásoló eszközt ki üzemelteti s milyen céllal?
Nem hiszem, hogy a HAARP azért készült volna vagy arra használnák, hogy befolyásolja az időjárást. Ezt annak ellenére mondom, hogy ahol lakom van egy bazi nagy rádió torony és bizony az eső legtöbbször "megkerüli", ezért itt csak akkor esik ha nagyon gyorsan jön nyugatról a felhő vagy nagyobb magasságban országos eső van. Amíg csak egy torony volt, szabályos kör alakban lehetett látni merre esik. Mióta van 3 másik, már szabálytalan a folt. :D
Szóval hatása lehet, de nem hiszem tudatos.
Viszont pár éve rácsodálkoztam, hogy létezik a Kínai Időjárás Ellenőrző Hivatal. Azt hiszem 2011 novemberében volt hírben, hogy valamit elszúrtak egy viharfelhőnél és marha nagy hószakadást sikerült csinálniuk, talán Pekingben?
Az iráni és szíriai hi-tekesek, aint azt közölték október végén, amikor elmondák, hogy a hurrikánt õk küldték az amiknak. Azé nem merik mos megtámadni Iránt.
Monday, October 29, 2012 at 2:44pm
هنالك مصادر تأكد أن إعصار ساندي الذي يضرب امريكا قام بتحريض من أجهزة متطورة جداً يملكها نظام إيران المقاوم البطل و بالتنسيق مع نظامنا الممانع . كما أكدت المصادر أن هنالك خبراء من سوريا ساهموا في هذا العمل .
هذه عاقبة من يهاجم سوريا الأسد و يهدد أمنها .
There are sources confirm that the hurricane that hit the American Sandy instigated by highly sophisticated equipment owned by Iran system resistance hero and in coordination with the recalcitrant system. There are also sources confirmed that experts from Syria have contributed to this work.
This consequence of attacking Syria and threaten the lion. (Translated by Bing)
( [link] )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!