Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogy halad az Új Világrend...

Hogy halad az Új Világrend kiépítése?

Figyelt kérdés

2012. dec. 2. 17:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%
Nevezhetjük összeesküvéselméletnek is a mai valós helyzetet, de nem feltétlenül az. Mindössze a világot hatalmában tartóknak az emberiségre gyakorolt hatása sodorja egyre mélyebb vészhelyzetbe, rabszolgasorba népeket, nemzeteket. Erre helytartókra, bábkormányokra van szükségük. A nemzeti bábkormányok - helyi hatalmuk megtartása mellett - elintézik a piszkos munkát. Ez már nem csak hazaárulás, hanem népirtás. Ez felett már Nürnbergben is itélkeztek. A világ más pontjain is véghez vittek népirtást, de ezek javarésze nem publikus. A tőke megszerzése, a tőke szabad áramlása nem engedi ezen borzasztó bűnök publikálását, megismertetését. Most akár Te következhetsz áldozatnak, ha a tőke útjába kerülsz. Ez már sokkal veszélyesebb, mint a klasszikus maffiózus. Törvényesen törvényekkel pusztítanak el financiális eszközökkel.
2012. dec. 4. 12:50
 12/19 anonim ***** válasza:
52%
Sajnos jól, de hála istenek az is hamar lázadásba torkolódik majd!
2012. dec. 4. 18:25
 13/19 anonim ***** válasza:
55%

Sajnos, nagyon jól halad... Ezt érdemes legalább egyszer FIGYELMESEN végignézni/hallgatni: http://www.youtube.com/watch?v=r1ACGZFa9bw

Egyelőre nehéz mgítélni, hogy

a. - épp egy "tudatosodás" van kialakulóban, és az emberek végre kezdik felismerni a dolgokat, vagy

b. - annyira eluralkodott már az idiotizmus a Földön, hogy lassan már önjáróvá vált, és már képes saját magát újratermelni. (Elnézve ezt a konzumidióta társadalmat, én egyre inkább a B verziót kezdem hinni...)

Van egy mondás, miszerint a Föld IQ-ja állandó, csak egyre többen vagyunk rá... És azt hiszem, ez valóban így igaz. Oké, az a réteg, aki e sorokat olvassa, TÖBBSÉGÉBEN tud írni-olvasni (bár a neten is egyre többen vannak olyaok, akik nem), de gondoljatok csak bele, hogy ez még mindig a kisebbség. Különösen világszinten! És akkor teljesen más megvilágítás alá esik a "demokrácia" szó, uis. ettől függetlenül ezeknek az embereknek is van szavazati joguk...

2012. dec. 5. 18:41
 14/19 anonim ***** válasza:
34%
Annyira nevetségessé tették ezt a témát,hogy alig akad még olyan ember,aki elhiszi.Persze ennek az Elit nagyon is örül,mivel ez volt a céljuk.És hogy mi a demokrácia?A demokrácia az,amikor szabadon választhatjuk meg a diktátorunkat,bár szerintem még ennyi szabadságunk sincs...
2012. dec. 5. 19:03
 15/19 anonim ***** válasza:

#2 & #8:

Engemet, te utolsó, büdös paraszt?!

Azt úgy mondják, hogy engem.

Szíves figyelmedbe ajánlom továbbá a mondatjelek - úgy mint pont (.) vessző (,) - valamint a szóköz (az a nagy, hosszúkás gomb alul) használatát. Nem kell tőlük félni, egyik sem káros rád nézve, sőt.

Ha használod őket, esetleg valaki szóba is áll veled.

Te romboló állat!

Te sátán!

:)

2012. dec. 6. 07:53
 16/19 anonim ***** válasza:
6%

Hát persze,ha már nem tudsz másba belekötni,akkor jön a helyesírás,de persze megcáfolni azt,amit itt írnak nem tudod.Tudom,hogy ez nem az én dolgom,mert nem nekem írtad.

Ja,és amúgy ha már én is nagyon akarok kötekedni,akkor Sátán nevét nagy s-el kell írni :DD

2012. dec. 6. 08:49
 17/19 anonim ***** válasza:
76%

Lassan halad.A kormányok feladata mindenhol,hogy a lakosságot erre felkészítsék.A bankok szerepének csökkenni kell,ez így nem megy tovább.Mindenki csak annyit költhet amennyit megtermel,úgy az országok,mint a családok szintjén is.A hiteleket el kell felejteni!Azt már láttuk,hogy ez hova vezet.Valami mást kell kidolgoznia az embereknek,nem csak a fogyasztásra kell összpontosítani.Vissza kell térni a gyökerekhez.Az ősember is azt tudta csak elfogyasztani,amit elejtett,vagy megtermelt.Ő nem tudott hitelt felvenni,mert

éhen halt volna.Így lettünk mi is,mert különben mi sem lennénk !!Úgyhogy teljesen új idők jönnek.

2012. dec. 7. 16:03
 18/19 anonim ***** válasza:
55%
A zsidó tőke a vadkapitalizmus által tönkreteszi a még meglévő közép réteget, a társadalmi szakadék még nagyobb lesz. A bolygót is tönkreteszik ezáltal szép lassan... szóval van még kérdés? ...
2012. dec. 14. 14:46
 19/19 anonim ***** válasza:
30%
Hogy összefújta ide a droidokat a szél... Milyen szerencse, hogy ők ilyen felvilágosultak, mindent tudnak, átlátnak a szitán, nem verik át őket, bruhaha! Hová lennénk nélkülük.
2012. dec. 15. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!