Sajnos, nagyon jól halad... Ezt érdemes legalább egyszer FIGYELMESEN végignézni/hallgatni: http://www.youtube.com/watch?v=r1ACGZFa9bw
Egyelőre nehéz mgítélni, hogy
a. - épp egy "tudatosodás" van kialakulóban, és az emberek végre kezdik felismerni a dolgokat, vagy
b. - annyira eluralkodott már az idiotizmus a Földön, hogy lassan már önjáróvá vált, és már képes saját magát újratermelni. (Elnézve ezt a konzumidióta társadalmat, én egyre inkább a B verziót kezdem hinni...)
Van egy mondás, miszerint a Föld IQ-ja állandó, csak egyre többen vagyunk rá... És azt hiszem, ez valóban így igaz. Oké, az a réteg, aki e sorokat olvassa, TÖBBSÉGÉBEN tud írni-olvasni (bár a neten is egyre többen vannak olyaok, akik nem), de gondoljatok csak bele, hogy ez még mindig a kisebbség. Különösen világszinten! És akkor teljesen más megvilágítás alá esik a "demokrácia" szó, uis. ettől függetlenül ezeknek az embereknek is van szavazati joguk...
#2 & #8:
Engemet, te utolsó, büdös paraszt?!
Azt úgy mondják, hogy engem.
Szíves figyelmedbe ajánlom továbbá a mondatjelek - úgy mint pont (.) vessző (,) - valamint a szóköz (az a nagy, hosszúkás gomb alul) használatát. Nem kell tőlük félni, egyik sem káros rád nézve, sőt.
Ha használod őket, esetleg valaki szóba is áll veled.
Te romboló állat!
Te sátán!
:)
Hát persze,ha már nem tudsz másba belekötni,akkor jön a helyesírás,de persze megcáfolni azt,amit itt írnak nem tudod.Tudom,hogy ez nem az én dolgom,mert nem nekem írtad.
Ja,és amúgy ha már én is nagyon akarok kötekedni,akkor Sátán nevét nagy s-el kell írni :DD
Lassan halad.A kormányok feladata mindenhol,hogy a lakosságot erre felkészítsék.A bankok szerepének csökkenni kell,ez így nem megy tovább.Mindenki csak annyit költhet amennyit megtermel,úgy az országok,mint a családok szintjén is.A hiteleket el kell felejteni!Azt már láttuk,hogy ez hova vezet.Valami mást kell kidolgoznia az embereknek,nem csak a fogyasztásra kell összpontosítani.Vissza kell térni a gyökerekhez.Az ősember is azt tudta csak elfogyasztani,amit elejtett,vagy megtermelt.Ő nem tudott hitelt felvenni,mert
éhen halt volna.Így lettünk mi is,mert különben mi sem lennénk !!Úgyhogy teljesen új idők jönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!